Люлька поступився з «Говерлою» в матчі, який обслуговував Вакс

Люлька поступився з «Говерлою» в матчі, який обслуговував Вакс

8,300 глядачів побачили цілу низку суддівських рішень, які після матчу змусили головного тренера «Говерли» Грозного повідомити наступне:

- Я кілька років не працював в Україні, але не знав, що правила змінилися. Якщо скажу, що думаю, мене дискваліфікують. Тому скажу, як думаю, а не оцінюючи арбітрів (суддя в полі Юрій Вакс, на фото – прим.ред.). Я ніколи не думав, що правила для команд єврозони і для решти – різні. На 37-й хвилині була наша атака, й Цуррі пробив – Краснопьоров зіграв рукою – це пенальті та мінімум жовта картка! Це моє особисте бачення. На 46-й хвилині (було 46:20, адже додали одну хвилину) – Азеведо підкотився під Лисенка. Має бути жовта та штрафний, але я зрозумів, що для «Металіста» й «Говерли» існують різні правила. Ці рішення, на мій погляд, і вплинули на остаточний підсумок матчу.

Команда виглядала доволі добре, не гірше, а навіть краще за «Металіст», не маючи таких фінансових та інфраструктурних моментів. Якби ми пішли до роздягальні за рахунку 1:0, забили той пенальті, який мав бути... Але сталося так, як сталося, й уся Україна це бачила. Не можу гравцям пояснити, чому так сталося. Чому людина грає двома ногами не в м'яч, а гра не зупиняється. Я не збираюся стверджувати, що лише ці аспекти... Але вони вирішили долю матчу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер