«Любов на Олімпі» – фотоконкурс для вболівальників «Динамо»

«Любов на Олімпі» – фотоконкурс для вболівальників «Динамо»

У вас є чудова нагода не лише цікаво провести вечір зі своєю половинкою, підтримавши в День закоханих улюблену команду на «Олімпійському», але й зажити слави, а також виграти спеціальні призи.

Прийшовши разом на футбол та сфотографувавшись у День Святого Валентина на стадіоні, кожна закохана пара зможе взяти участь у фотоконкурсі «Любов на Олімпі» та поборотися за призи: професійну фотосесію на головній спортивній арені країни, престиж-тур, а також ексклюзивний романтичний подарунок від квіткового партнера – компанії «Мелодія квітів».

Для участі необхідно з 15 по 21 лютого надіслати фото зі своїми ПІБ та контактними даними на електронну адресу d.koba @ nsc-olimpiyskiy.com.ua, стати учасником офіційної групи НСК «Олімпійський» у Facebook, а потім запросити друзів проголосувати за своє фото на сторінці конкурсу (http://www.facebook.com/events/242408375893642/?context=create).

Важливо! Фотографії учасників не мають носити порнографічний характер та закликати до насильства. На фото має бути зображена пара на НСК «Олімпійський» у день матчу 14 лютого 2013 року.

Підсумки змагання будуть підбиті 23 лютого. Переможцями стануть три пари, фото яких наберуть найбільшу кількість «лайків». Абсолютний лідер голосування й отримає сертифікат на проведення романтичної фотосесії на НСК.

Отже, всі за квитками! Чекаємо на ваші романтичні фотографії!

www.nsc-olimpiyskiy.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер