Лукман АРУНА: «Після зборів повинні бути в оптимальних фізичних та ігрових кондиціях»

Лукман АРУНА: «Після зборів повинні бути в оптимальних фізичних та ігрових кондиціях»

- Лукман, сьогодні було перша тренування. Які відчуття, готовий до нового футбольного року?

- Цілком. Важко втягуватися в трудовий ритм, але необхідно звикати до робочого графіка. Навесні у нас залишилося дванадцять матчів у Прем'єр-лізі, плюс виступ у плей-офф Ліги Європи, і ми повинні бути в оптимальних фізичних та ігрових кондиціях, щоб гідно виступити в обох турнірах.

- Попереду перший збір під керівництвом Олега Блохіна. Чого очікуєш від майбутнього підготовчого періоду?

- У першу чергу важкої роботи. У розпорядженні тренерського штабу багато футболістів, які будуть намагатися справити позитивне враження та закріпитися в складі. Розумію, що для того, щоб наставник звернув на тебе увагу, необхідно працювати з подвоєною енергією, і буду прагнути до цього.

- Браун Ідейє потрапив у заявку збірної Нігерії для участі в Кубку Африканських Націй. Радієш за співвітчизника і партнера по команді?

- В Нігерії дуже багато талановитих футболістів, але в збірній виступають одиниці. Я дуже радий, що Браун серед них і буде представляти нашу країну на такому великому турнірі, як Кубок Африканських Націй. Сподіваюся, що він принесе Нігерії багато користі. А ми будемо підтримувати його і всю нашу країну на відстані.

- Граючи в «Монако», ти неодноразово грав проти «Бордо», майбутнього суперника «Динамо» в Лізі Європи УЄФА. Що можеш сказати про цю команду?

- Ви знаєте, після того, як я переїхав до Києва, особливо за чемпіонатом Франції стежити не вдавалося. Знаю, що «Бордо» має в своєму складі хороших футболістів, непогано виступає в чемпіонаті, займаючи сьоме місце в турнірній таблиці. На цьому мої пізнання, в принципі, закінчуються. Можу лише сказати, що легко нам не буде, а наше двоматчеве протистояння визначить, кому судилося пройти далі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер