Лукман АРУНА: «Я задоволений грою, яку ми продемонстрували»

Лукман АРУНА: «Я задоволений грою, яку ми продемонстрували»

- Ти старанно працював впродовж першої частини збору й результат не змусив на себе чекати…

- Так, я наполегливо тренувався, працював над самовдосконаленням, і тому вірю, що завдяки цьому мені буде надано шанс проявити себе та додасть прагнення продовжувати в тому ж дусі. Почуваюся чудово. Вірю, що мої найкращі виступи за київське «Динамо» вже починаються.

- Чи легко ти знаходиш порозуміння на полі з новими гравцями, які повернулися з оренд, а також прийшли з молодіжних команд?

- Більшість із цих гравців я вже давно знаю, оскільки грав із ними разом кілька років тому. Тому для мене це зовсім не проблема.

- Чи назвав би ти свій другий гол у сьогоднішньому матчі одним із найкращих у своїй кар’єрі?

- (посміхається) Я забивав багато таких м’ячів, адже більшість голів я забиваю саме в такому стилі.

Не можу сказати, що це найкрасивіший м’яч, але найголовніше, що я продовжую забивати подібні м’ячі.

- Головний тренер задоволений твоєю грою сьогодні?

- Звісно, він задоволений хорошим результатом та грою, яку ми сьогодні продемонстрували. Думаю, якщо я буду постійно забивати такі голи, це надасть мені можливість частіше потрапляти у склад.

- У другому таймі ти спробував свої сили на позиції форварда. Чи сподобалося тобі виконувати роль форварда? Чи було це важко для тебе?

- Можна сказати, я й до цього був форвардом, відчував себе форвардом, адже я забив два м’ячі й, думаю, міг забити ще, коли перейшов у напад. Та потім я почав зміщуватися до півзахисту, адже це для мене більш звична позиція на полі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер