ЛУКАС: «Буду намагатися довести, що заслуговую носити динамівську футболку»

ЛУКАС: «Буду намагатися довести, що заслуговую носити динамівську футболку»

- Для мене велика честь опинитися в «Динамо», це чудова команда, вважаю, тут я зможу добре попрацювати, розкритися, як футболіст, та принести багато користі команді. Мені би хотілося провести в Києві не лише найближчі півроку, але й залишитися в «Динамо» та після завершення орендної угоди. Я докладу для цього всіх зусиль.

- Як проходили переговори з «Динамо»? Чи була ймовірність того, що ви могли підписати повноцінний контракт?

- Я підписав орендну угоду до завершення сезону. І «Динамо» має першочергове право викупити мій контракт. Його може бути продовжено на чотири роки. Повторюся, я буду робити все від мене залежне, щоб провести в Києві весь цей час.

- Ви не пройшли збори разом із командою, чи не завадить вам це швидко адаптуватися до командної гри?

- Я готовий грати, коли скаже тренер, хоч у найближчому матчі проти «Кривбасу». Я перебуваю в хорошій формі та добре себе почуваю.

- Ви близько двох років провели у львівських «Карпатах», відповідно, час на адаптацію та звикання до українського футболу не потрібен?

- Так, я вже добре знайомий із українським футболом та чудово знаю, що маю робити. Тому про час на адаптацію не може бути й мови. Все, що мені потрібно, це познайомитися з партнерами по команді.

- На флангах динамівської атаки грають футболісти збірної України – Гусєв, Ярмоленко – що можете сказати про своїх конкурентів за місце у стартовому складі?

- Вони є чудовими футболістами, й мені буде приємно грати разом із ними на користь команді.

- Уболівальники «Карпат» та «Динамо» добре товаришують. Як ви попрощалися із львівськими фанами та що скажете київським?

- У мене склалися хороші стосунки з уболівальниками «Карпат». Вони в команди просто чудові! Багато в чому завдяки ним я доволі швидко звикнув до команди та міста. Я завжди був радий бачити їх не лише на трибунах стадіону, але й на вулиці, в повсякденному житті, мені приємно було з ними спілкуватися. Тож, можу їм лише подякувати за те, як вони мене прийняли та поставилися до мене, я справді їм дуже вдячний. Що стосується вболівальників «Динамо», судячи з того, що я бачив, гадаю, вони неперевершені. Буду намагатися довести їм, що заслуговую носити динамівську футболку.



- Ви вже визначилися з номером, під яким будете грати?

- Так, я обрав № 70, оскільки мені подобається «сімка». Сподіваюся, цей номер принесе мені успіх.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер