Найкращий гравець «Динамо» у квітні визначиться після матчу з «Дніпром»

Найкращий гравець «Динамо» у квітні визначиться після матчу з «Дніпром»

Так склалося, що саме він і визначить найкращого гравця «біло-синіх» за підсумками квітня.

Нагадаємо, найкращим гравцем березня за оцінками вболівальників став Ярмоленко. Отримавши приз, Андрій відповів на питання вболівальників, автора найкращого з яких було запрошено на інтерв'ю, й він особисто поставив запитання та отримав футболку з автографом із рук лауреата.

Після трьох матчів квітня на звання найкращого претендують відразу кілька футболістів. Причому лідирують на даний момент двоє – Олег Гусєв та Максим Коваль, від яких зовсім трохи відстав Мігель Велозу.

Олег Гусєв (загальна кількість балів – 24,1). Капітан «Динамо» провів на належному високому рівні всі три матчі команди у квітні. Він був одним із найкращих у поєдинку з «Шахтарем», не дозволивши розбігтися на фланзі своєму візаві Даріо Срні. За матч проти «Карпат» Олег також отримав один із найвищих балів у команді. Вже ту зустріч Гусєв догравав на фланзі оборони після вилучення Михалика. У грі із «Зорею», граючи на позиції правого захисника, Олег проявив себе просто блискуче. Він упорався зі своїми обов'язками в захисті, ще й відзначився забитим голом із пенальті, поновивши тим самим своє реноме пенальтиста.

Максим Коваль (24,1). Дивно, але на момент підбиття проміжних підсумків ми маємо двох гравців із абсолютно рівним рейтингом! Разом із Олегом Гусєвим на вершині рейтингу перебуває гравець, на позиції якого, мабуть, найскладніше здобути звання найкращого – голкіпер команди Максим Коваль. У квітні Максим має найстабільніший рейтинг серед усіх гравців «Динамо». До нього складно пред'явити претензії за два пропущених голи від «Шахтаря» – в них мала частка провини воротаря. Матчі ж із «Карпатами» та «Зорею» Коваль відстояв «на нуль» – що може бути найкращим підтвердженням якісної роботи голкіпера?!

Мігель Велозу (22,4). У цьому місяці Мігель встигнув успішно проявити себе не лише на футбольному полі, а й поза ним. На традиційній зустрічі з уболівальниками «Динамо» Мігель ще більше закохав у себе шанувальників свого таланту, а також напевно полюбився тим, хто раніше був до нього байдужий. Якщо ж говорити про футбольну складову, то й тут у Мігеля все гаразд. У поєдинку з «гірниками» він був зосереджений переважно на руйнівній роботі, протидіючи середній лінії «Шахтаря». У грі з «Карпатами» його точний навіс призвів до єдиного гола, який приніс «Динамо» перемогу. В матчі із «Зорею» Велозу також відзначився результативним пасом, а також неодноразово створював напругу в штрафному майданчику луганчан своїми гострими передачами.

Зазначимо, що позначку в 20 балів після трьох квітневих поєдинків подолали ще троє – Домагой Віда, Роман Безус та Браун Ідейє.

Хто стане найкращим за підсумками квітня – залежить лише від вас, дорогі вболівальники!

Беріть активну участь у житті своєї улюбленої команди – голосуйте за найкращих, приходьте на гру з «Дніпром» та підтримайте хлопців у «біло-синіх» футболках!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер