Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Динамо» може бути спокійним за своє майбутнє»

Лучано СПАЛЛЕТТІ: «Динамо» може бути спокійним за своє майбутнє»

- За рахунку 2:2 ви замінили найкращого гравця на полі Данні. Чи не шкодуєте тепер про заміну й чого не вистачило для перемоги?

- Результат цих ігор не дуже важливий. Набагато важливіше, щоб гравці набирали форму. Ми робили заміни, виходячи з того, щоб гравці не отримували травми. Футболісти лише набирають форму, й видно було, що в другому таймі більшість із них «наїлися». Звичайно, ми намагаємося вигравати в кожному матчі, але головне для нас зараз – підготовка до сезону. А для молодих гравців зіграти навіть 10 хвилин у такому матчі – неоціненний досвід.

- Після матчу ви хвилин п'ять розмовляли з арбітрами. Чим ви були незадоволені, які претензії висловлювали?

- Не було жодних дискусій, претензій. Я просто висловив свою точку зору щодо деяких епізодів.

- Чи була б у «Зеніта» така ж підтримка, якщо б команда проводила домашні матчі турніру в Санкт-Петербурзі? Кому було важче протистояти, «Шахтарю» чи «Динамо»?

- Наші вболівальники привчили нас до того, що вони завжди поруч, завжди підтримують нашу команду. У нас є вболівальники, які їздять із нашою командою за тисячі кілометрів. У нас величезна армія вболівальників, вони – наш 12-й гравець. І «Шахтар», і «Динамо» – сильні команди, які набрали хороші кондиції. До того ж, це команди з багатими традиціями. Цього міжсезоння «Динамо» зробило хороші придбання. Також хочу окремо відзначити Ярмоленка – це дуже сильний гравець. Я гадаю, що «Динамо» може бути спокійним за своє майбутнє.

- Які перспективи в «Зеніті» у Тимощука? Чи розраховуєте ви на нього?

- (Посміхаючись) Звичайно, я на нього розраховую. Не для меблів же ми його взяли.

- Які враження у вас загалом від турніру? Чи побачимо ми Широкова й Бистрова у грі найближчим часом?

- Хороший турнір. Я дуже задоволений роботою, виконаною моєю командою.

Широков травмований, він проходить курс реабілітації. З приводу Бистрова ми приймемо рішення, коли повернемося до Петербурга. У будь-якому випадку вони обидва – гравці основного складу.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер