ЛПМ. 22-й тур. «Динамо» – «Чорноморець» – 2:1 (+ВІДЕО)

ЛПМ. 22-й тур. «Динамо» – «Чорноморець» – 2:1 (+ВІДЕО)

Обидві команди підійшли до звітного матчу, вирішивши питання потрапляння до першої шістки. І якщо одесити тим самим виконали завдання на сезон, то динамівцям, які мали відставання від «Шахтаря» у 16 очок, не залишається нічого іншого, як у кожному матчі грати на перемогу та підтримувати реноме – як власне, так і клубу загалом.

Після несподіваної поразки у минулому турі в Кропивницькому тренерський штаб «Динамо» вдався до ротації. Зокрема, місце у воротах зайняв Максим Коваль, для якого цей матч став першим за основний склад у нинішньому сезоні, на лівий фланг повернулися Віторіну Антунеш та Віктор Циганков, у центрі поля своє місце зайняв Сергій Сидорчук, а на вістрі атаки вийшов Роман Яремчук. Відповідно, Рудько, Кадар, Гонсалес, Гармаш та Бєсєдін опинилися на лаві для запасних.

Динамівці, сповнені бажання реабілітуватися перед власними вболівальниками за невдачу в попередньому турі, з перших хвилин побігли вперед і доволі швидко домоглися свого. Якщо з ударами Сидорчука та Яремчука воротар упорався, то на 8-й хвилині нічого не зміг вдіяти під час розіграшу кутового біля власних воріт – Рибалка навісив, Віда скинув головою, а Ярмоленко з кількох метрів переправив п’яткою м’яча у ворота.

Розуміючи, що мінімальна перевага доволі хитка, динамівці продовжували шукати щастя попереду, а гості, у свою чергу, за весь перший тайм практично не створили жодної небезпеки біля воріт «Динамо». Циганков бив із близької відстані, але трохи не влучив, після удару Ярмоленка з гострого кута воротар виявився на місці, ще в одному епізоді Андрію зовсім трохи забракло влучності, а на удар Сидорчука, який бив впритул після зручного пасу капітана «Динамо», вкотре зреагував голкіпер. Нарешті, тиск на ворота суперника приніс динамівцям успіх уже в компенсований до першого тайму час. Сидорчук за рахунок індивідуальних дій увірвався до штрафного майданчика та потужно пробив із гострого кута, змусивши капітулювати воротаря – 2:0.

У другому таймі моментів уже було не так багато, як до перерви. І якщо динамівців рахунок цілком влаштовував, то тренер гостей вирішив вдатися до замін, зробивши в середині тайму подвійну заміну, й випустив на поле Карнозу та вихованця ДЮФШ «Динамо» Хобленка. Одеситам таки вдалося відіграти один м’яч, але його автором став захисник Хочолава, який вдало відгукнувся на подачу ще одного динамівського вихованця Коркішка зі штрафного.

Аби не доводити справу до нервових останніх хвилин, динамівці відсунули гру від своїх воріт та організували кілька перспективних атак, одна з яких завершилася взяттям воріт, але перед тим, як спрямувати м’яча до сітки, Яремчук опинився в офсайді.

Таким чином, «Динамо» завершило перший етап Ліги Парі-Матч на другому місці, маючи 46 очок у доробку та відстаючи від «Шахтаря» на 14 залікових пунктів. Попереду ще десять матчів другого етапу, в яких динамівці продовжуватимуть ставити перед собою лише найвищі задачі.

Ліга Парі-Матч. 22-й тур

«Динамо» – «Чорноморець» – 2:1 (2:0).

17.03.2017. м. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо»: Коваль, Віда, Антунеш, Морозюк, Пантич, Сидорчук, Рибалка, Буяльський (Федорчук, 82), Циганков (Гонсалес, 71), Ярмоленко (к), Яремчук (Бєсєдін, 82).

«Чорноморець»: Каневцев, Азацький, Аблітаров, Хочолава, Ковалець (Карноза, 64), Коркішко, Смирнов, Кабаєв (Мусолітін, 79), Еліаш (Хобленко, 64), Люлька, Данченко.

Голи: Ярмоленко (8, гольовий пас – Віда), Сидорчук (45+2) – Хочолава (72).

Попереджені: Ярмоленко (90) – Смирнов (65), Коркішко (73), Хочолава (74).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер