ЛПМ. 21-й тур. «Зірка» – «Динамо» – 2:0

ЛПМ. 21-й тур. «Зірка» – «Динамо» – 2:0

Порівняно з останнім матчем, переможним проти «Олімпіка», Сергій Ребров зробив у стартовому складі дві зміни: замість Бурди та Шепелєва з перших хвилин на поле вийшли Морозюк та Рибалка.

Враховуючи розташування команд у турнірній таблиці, ніхто не очікував, що «Динамо» матиме проблеми у Кропивницькому. Однак футболісти «Зірки» продемонстрували, що, незважаючи на статус аутсайдера, можуть грати на рівних із лідерами й не просто боротися за нічию, роблячи ставку на оборону, а й перемагати.

Динамівці на правах беззаперечних фаворитів розпочали матч із позиції сили, забравши м’яча під свій контроль. Однак «Зірка» добре вивчила суперника, надійно діючи в обороні , й при цьому небезпечно вибігала в контратаки. Особливо активним був Есеола, який свого часу виступав у молодіжній команді «Динамо», а сьогодні проводив свій дебютний матч у складі кропивчан. Нападник чіплявся за м’яч попереду, розганяв контратаки, пробивав по воротах. Саме його активні дії й призвели до обох забитих м’ячів, коли він заробляв штрафні удари в небезпечній близькості від карного майданчика «Динамо», а партнери – в першому таймі Бацула й у другому таймі Полегенько – вдало виконували стандартні положення.

Єдиний момент у «Динамо», який заслуговує на увагу, стався на початку другого тайму – після скидки Гармаша та рикошету від голови захисника «Зірки» по воротах у падінні пробивав Буяльський, але м’яч поцілив у поперечину, після чого вилетів у поле. Численні же навіси до штрафного майданчика господарів завершувалися або неточними ударами динамівців, або надійно грали захисники «Зірки», раз за разом ліквідовуючи загрози.

Таким чином, за тур до фінішу першого етапу київське «Динамо» має у своєму активі 43 очки. У разі, якщо «Зоря» не виграє сьогодні у «Шахтаря», «біло-сині» достроково забезпечать собі другу сходинку в турнірній таблиці.

Ліга Парі-Матч. 21 тур

«Зірка» – «Динамо» – 2:0 (1:0).

12.03.2017. м. Кропивницький, стадіон «Зірка»

«Зірка»: 44.Паст, 4.Перейра (к), 8.Лупашко, 10.Есеола (26.Білоног, 82), 11.Бацула, 14.Сітало (50.Акименко, 69), 20.Фатєєв, 28.Полегенько, 32.Борха, 77.Чичиков, 99.Жуков (9.Щедрий, 84).

«Динамо»: 72.Рудько, 9.Морозюк, 4.Пантич, 24.Віда, 44.Кадар, 17.Рибалка (16.Сидорчук, 72), 29.Буяльський, 19.Гармаш, 25.Гонсалес (20.Яремчук, 46), 10.Ярмоленко (к), 41.Бєсєдін.

Голи: Бацула (34), Полегенько (71).

Попереджені: Есеола (6), Білоног (90) – Рибалка (26), Кадар (33), Гармаш (60).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер