«Динамо» U15 з першого місця вийшло до півфіналу Vinnytsya Cup

«Динамо» U15 з першого місця вийшло до півфіналу Vinnytsya Cup

«Біло-сині» виходили на гру, знаючи про те, що «Прем’єр-Нива» у своєму поєдинку виграла й вийшла на перше місце. Тому для того, аби пробитися до півфіналу, підопічним Олексія Дроценка та Павла Чередніченка потрібно було також перемагати.

От тільки «біло-сині» довго розкачувалися. Фактично моменти біля воріт суперника почали виникати після 25-ї хвилини зустрічі. Спочатку Нестеренко пробив здалеку, але м’яч розминувся зі стійкою, а згодом супершанс мав Калин, який із центру штрафного майданчика замикав простріл партнера з правого флангу, однак голкіпер встигнув зреагувати та ногою парирував м’яча. Ще в одному епізоді Сумка увійшов до штрафного майданчика з лівого флангу, пробивав у ближній кут, але й цього разу воротар зіграв надійно.

Відкрити же рахунок динамівцям удалося перед самою перервою. Партнери вивели Калина віч-на-віч із воротарем, Владислав не зміг переграти воротаря у ближньому бою, однак м’яч відскочив до Пашка, який із кількох метрів пробив по порожніх воротах – 1:0.

Але вже в дебюті другого тайму кияни пропустили. Нападник «Прикарпаття», перебуваючи у штрафному майданчику «Динамо» в оточенні двох захисників, примудрився заробити пенальті, який його партнер чітко реалізував. 1:1 – і знову цей результат не влаштовував «біло-синіх».

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка почали по-новому підбирати ключі до володінь івано-франківців, щоправда надійно діяв голкіпер «Прикарпаття». Але на 52-й хвилині й він припустився помилки. Після удару Хмельовського з дальньої дистанції воротар не втримав м’яча, який летів у нього, та сфера залетіла до сітки – 2:1.

Не можна сказати, що футболісти «Прикарпаття» створили нашим хлопцям якісь серйозні проблеми за час, що залишався до кінця матчу, однак напруга трималася до останніх хвилин зустрічі. Але рахунок до фінального свистка так і не змінився, що зробило «біло-синіх» переможцями своєї групи.

Тож команда Олексія Дроценка та Павла Чередніченка вийшла до півфіналу, куди також кваліфікувалися донецький «Шахтар», харківський УФК «Метал» та львівські «УФК-Карпати». Півфінальні зустрічі відбудуться в суботу, 27 лютого, початок – о 15:20 та 16:40.

«Динамо» U15 – «Прикарпаття» U16 – 2:1

«Динамо»: 12. Киблицький, 3. Кузьменко, 17. Нестеренко, 20. Мариновський, 14. Іщенко, 15. Сумка, 7. Осипенко, 18. Захарченко, 19. Пашко, 21. Калин, 11. Пономаренко.

На заміну виходили: 8. Подейко, 6. Хмельовський, 22. Шевченко, 4. Кусий, 9. Задорожний.

Голи: Пашко (34), Хмельовський (52) – (39, з пенальті).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер