«Динамо» U15 вийшло до фіналу Vinnytsya Cup

«Динамо» U15 вийшло до фіналу Vinnytsya Cup

Поєдинок видався для «біло-синіх» непростим. Суперники переважали наших хлопців в антропометрії (позначається різниця у віці) і користувалися цим. Щоправда, не можна сказати, що харків’яни в чомусь були сильнішими за динамівців, але свої моменти створювали вправно. Зокрема, динамівські захисники дозволяли бити по своїх воротах здалеку. В одному з епізодів Суркіс парирував м’яч у бік від себе, а в іншому відбив перед собою, нападник зіграв на добиванні, але при цьому арбітр зафіксував положення поза грою.

А на 21-й хвилині наші хлопці пропустили. Після подачі зі штрафного м’яч заметушився по володіннях «Динамо», і в підсумку захисники не змогли завадити гравцю суперника завдати разючого удару з району 11-метрової позначки – 0:1. Трохи згодом «УФК-Метал» міг подвоювати свою перевагу, однак після удару зльоту з меж штрафного майданчика з кута м’яча витягнув Суркіс.

«Біло-сині» поступово прибрали ініціативу, і вже моменти почали виникати біля воріт суперника. Зокрема, на останніх хвилинах першого тайму Калин вийшов віч-на-віч із воротарем, але не став пробивати з гострого кута, а вирішив прострілити – захисник в останній момент зачепив м’яч, тим самим дезорієнтувавши Пашка, який уже готовий був замикати з кількох метрів у порожні ворота.

Тиск на ворота «УФК-Метал» посилився з виходом на поле Пономаренка. Спочатку Матвій класним обвідним ударом поцілив у стійку, а згодом після зручної скидки Пашка потужним ударом із меж штрафного майданчика пробив повз воротаря – 1:1.

Напруга трималася до останніх хвилин, жодна з команд не бігла вперед із відкритим забралом, і в підсумку доля путівки до фіналу вирішувалася в серії пенальті. Перші три удари «Динамо» та «УФК-Метал» реалізували, а потім на авансцену вийшов Суркіс. В’ячеслав парирував два удари суперників та вивів свою команду до фіналу, а собі зробив подарунок на день народження – 27 лютого нашому голкіперу виповнилося 15 років.

У вирішальному поєдинку підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка зіграють із львівським «УФК-Карпати», який у своєму поєдинку мінімально здолав донецький «Шахтар» - 2:1. Фінал відбудеться в неділю, 28 лютого, початок – о 14:20.

«Динамо» U15 – «УФК-Метал» U16 – 1:1 (серія пенальті – 4:3)

«Динамо»: 71. Суркіс, 23. Бельчиков, 5. Галич, 4. Кусий, 18. Захарченко, 8. Подейко, 6. Хмельовський, 15. Сумка, 9. Задорожний, 21. Калин, 22. Шевченко.

На заміну виходили: 19. Пашко, 20. Мариновський, 14. Іщенко, 11. Пономаренко, 3. Кузьменко.

Голи: Пономаренко (45) – (21).

У «Динамо» пенальті реалізували: Захарченко, Пашко, Пономаренко, Осипенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер