U-14. «Динамо» - «Дніпро» - 1:1. Динамівці - у півфіналі Чемпіонату ДЮФЛУ!

U-14. «Динамо» - «Дніпро» - 1:1. Динамівці - у півфіналі Чемпіонату ДЮФЛУ!

Перед заключним туром динамівці з шістьма очками впевнено очолювали групу, практично гарантувавши собі вихід до півфіналу, в той час як «Дніпро» та «Скала» вели заочну боротьбу за ще одну путівку. 

Динамівці з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою та взяли м’яч під свій контроль. Однак моменти біля воріт «Дніпра» не призводили до голів.  

Натомість перший же момент біля воріт Косача перетворився на гол. На десятій хвилині після стандарту у воротах «Динамо» відзначився Прокопенко. 

Вже у компенсований до першої 35-хвилинки час динамівці зрівняли рахунок. Арбітр призначив пенальті за гру рукою гравця «Дніпра» у своєму штрафному майданчику. 11-метровий упевнено реалізував Назар Балаба. 

У другому таймі «Дніпро» змушений був іти вперед, оскільки «Скала» у паралельній грі перемагала вінницький ВОДЮСШ. Однак динамівці не дозволили супернику створити нічого небезпечного біля своїх воріт, вибігаючи при цьому у доволі перспективні контратаки, і зберегли прийнятний для себе результат, що зберіг за командою Олексія Дооценка перше місце в групі.

 

Олексій Дроценко:

«Важка гра була. «Дніпро» влаштовувала тільки перемога у два м'ячі для того аби вийти до наступного раунду, враховуючи результат паралельного матчу. Так що суперники налаштовувалися серйозно. Ми володіли ініціативою, створили кілька моментів біля воріт суперника, але перший же стандарт біля наших воріт призвів до того, що воротар проґавив вихід, захисники не розібралися і ми пропустили м'яч. Після цього психологічна перевага була вже на боці «Дніпра». Добре що ми зібралися, не стали панікувати і продовжили грати в свій футбол, який планували, створили ще один момент.

Ми розуміли, що після перерви «Дніпро» буде змушений йти вперед, атакувати. У свою чергу ми шукали можливості для контратаки. У нас були три-чотири хороші атаки, з яких ми повинні були витискати максимум і реалізовувати їх. Результат гри можна назвати закономірним, нічийний рахунок нас влаштовував, він дозволив нам вийти з групи з першого місця. Тепер хлопцям потрібно відпочити, відновитися. Зараз нам потрібно розібрати наші помилки і гру нашого наступного суперника, львівського УФК».

У групі А підсумкове перше місце посів «Шахтар», а друге - «УФК-Карпати», одне півфінальні матчі, які відбудуться 19 червня, отримали такий вигляд:

16:00 «Динамо» - «УФК-Карпати»

18:00 «Шахтар» - «Скала»

 

U14. ДЮФЛУ. Фінальний турнір. Група Б. 3 тур. 

«Динамо» - «Дніпро» - 1:1

Склад «Динамо»: 12 Косач, 3 Балаба, 18 Сизонюк, 6 Жовтенко (20 Гусєв, 56), 14 Білоконь (22 Прокопенко, 70+1), 5 Федоренко, 7 Бойченюк (19 Ванда, 50), 21 Педченко (8 Микитюк, 36), 10 Зоренко (15 Григораш, 70), 11 Грохольський, 2 Дзень (17 Цілик, 60) (4 Гаджимурадов, 68) 

Невикористані заміни: 23 Гринчук, 26 Михайлів

Голи: 0:1 - Прокопенко (10), 1:1 - Балаба (35+, з пенальті)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер