Ліонське фіаско...

Ліонське фіаско...

У стартовому складі Михайло Фоменко, як і в першій грі з Німеччиною виставив трьох динамівців: Євгена Хачеріді, Сергія Сидорчука та Андрія Ярмоленка. Забігаючи наперед відзначимо, що ніхто з них не зможе записати цю гру в свій актив.

Гра, в якій перемога була вкрай важливою для кожної із сторін проходила в складних погодних умовах. Спочатку падав, то припинявся дощ, а на початку другого тайму матч був перерваний після того, як місце футбольної дії було посипано градинами. 

На 49-й хвилині Маккоулі відкрив рахунок вигравши повітря у Хачеріді. 

Сидорчук спочатку був одним з кращих у складі «жовто-синіх», але потім його запал став згасати, а з ним і різко зріс ігровий брак.

Ярмоленко довго не вдавалося ні обведення, ні передачі, а свій єдиний точний удар в отвір воріт він завдав лише на 89-й хвилині зустрічі.

На 76-й хвилині вступив у гру, замінивши Сидорчука Денис Гармаш, але чим запам'ятовується він у відведений йому час відзначитися так і не зумів.

Північноірландці витримали нав'язаний ними Україні силовий футбол до останніх хвилин гри, забивши до того ж на шостій компенсованій хвилині зусиллями Макгіна і другий гол – 2:0.

Після другої поразки поспіль та нічиєї у грі Німеччина - Польща (0:0) у України не залишилось шансів на вихід з групи...

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер