Ліга Європи. «Динамо» – «Актобе». Прев'ю

Ліга Європи. «Динамо» – «Актобе». Прев'ю

Матч, який пройде на НСК « Олімпійський», розпочнеться о 19:00.

«Динамо»: уникнути недооцінки

Маючи виїзну перемогу, динамівці спокійно готувалися до матчу-відповіді плей-оф раунду Ліги Європи з ФК «Актобе».

Між двома матчами з нинішнім лідером чемпіонату Казахстану кияни провели гру в Запоріжжі з «Металургом». Господарі не соромилися бити динамівців по ногах, але, слава Богу, лазарет команди після цього матчу не поповнився. Зокрема, на останніх хвилинах дісталося найкращому бомбардиру « Динамо», нападнику Дьємерсі Мбокані, але, як запевнив Олег Блохін на передматчевій прес-конференції, конголезець, незважаючи на гематому на ахіллі, тренується в загальній групі.

Нагадаємо, що в майбутньому матчі «біло-сині», згідно з директивою УЄФА про дискваліфікацію стадіону, залишаться без підтримки своїх уболівальників. Втім, як запевняють самі футболісти, цей факт не має позначитися на тій грі, яку вони покажуть у завтрашньому матчі. Хоча не заперечують, що грати за порожніх трибун буде незвично й не дуже приємно...

ФК «Актобе»: коли втрачати нема чого

Головний тренер актюбинців Володимир Нікітенко взяв до Києва 20 футболістів, 18-ть із яких потраплять до заявки на матч. Не прилетіли до столиці України захисник Еміль Кенжисариєв, який продовжує перебувати під наглядом лікарів після жорстокого побиття, через травму в Казахстані залишився його колега за амплуа Дмитро Мірошниченко, який не брав участі й у першому матчі. Зазначимо, що на регламентній прес-конференції наставник «Актобе» випромінював оптимізм, у тому числі оголосивши завдання на майбутній матч: «Будемо намагатися забити стільки, скільки потрібно й, звичайно ж, не пропустити».

Напередодні від'їзду до Києва актюбинці провели календарний матч у чемпіонаті Казахстану, перегравши на своєму полі «Кайрат» – 2:0 (голи на рахунку Гейнриха та Кападзе). Лідируючи в турнірній таблиці, підопічні Володимира Нікітенка не проти продовжити свій виступ і в Лізі Європи.

Один із лідерів «Актобе» Марат Хайруллін, який відзначився забитим м'ячем у першому матчі команд, вважає, що скидати з рахунків його команду не варто: «Думаю, нас не будуть сварити, якщо ми не пройдемо «Динамо», а якщо пройдемо, то станемо героями. Сенсації бувають, у футболі все може бути. Нам втрачати нема чого», – зазначив півзахисник.

Перша зустріч команд

Матч у Казахстані вийшов доволі результативним. У першому таймі на швидкий гол Ярмоленка господарі відповіли своїм забитим м'ячем, у чому їм «допоміг» Тремулінас, зрізавши м'яча у ворота Шовковського.

Після перерви динамівці довели свою перевагу в класі, зусиллями Ідейє та Беланда відправивши ще два м'ячі у ворота суперника, але актобинці навіть у такій незавидній ситуації руки опускати не збиралися. Спочатку Хайруллін скоротив відставання до мінімуму, а на останніх хвилинах Лісенков поцілив у поперечину, втративши можливість зрівняти рахунок.

Ліга Європи. Плей-оф раунд. 1-а гра

22.08.2013 р. м. Актобе. Стадіон «Центральний», 12,800 глядачів

ФК «Актобе» (Казахстан) – «Динамо» (Київ, Україна) – 2:3 (1:1)

ФК «Актобе»: Сидельников, Мулдаров, Харабара (Праймус, 60), Бадло (к), Арзуманян, Логвиненко, Хайруллін, Кападзе, Ковальчук (Лісенков, 60), Давидов (Тагиберген, 86), Гейнрих.

«Динамо»: Шовковський (к) – Тремулінас, Хачеріді, Драгович, Віда – Дуду (Ленс, 52), Вукоєвич, Аруна, Беланда (Безус, 80), Ярмоленко (Гусєв, 67) – Ідейє.

Голи: Ярмоленко (16, пас Дуду), Ідейє (52, пас Аруна), Беланда (57, пас Ідейє) – Тремулінас (37, автогол), Хайруллін (66).

Попередження: Аруна (33), Драгович (49), Ленс (76), Беланда (80) – Мулдаров (68), Праймус (75), Логвиненко (80), Сидельников (80).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер