Ліга Європи. 5-й тур. «Астана» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Ліга Європи. 5-й тур. «Астана» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Приїзд «Динамо» в Астану викликав чималий інтерес серед місцевої аудиторії, тому й не дивно, що вільних місць на «Астана Арені» було небагато. Глядачі підтримували свою команду, а господарі, відповідно, з перших хвилин пішли в атаку.

І вже на 7-й хвилині вони були близькі до того, щоб відкрити рахунок у матчі. Зокрема, Маєвський відгукнувся на простріл справа, але з пари метрів не зумів переправити м'яч у сітку. Ще мить - Бурда рятує ворота «Динамо», вибивши «круглого» з лінії.

Але така активність була очікуваною, підопічні Олександра Хацкевича спокійно продовжували грати у свій футбол і, поки «Астана» поривалася вперед, впевнено «гасили» їхні атакуючі пориви.

До середини тайму «біло-синім» вдалося перехопити ініціативу і практично відразу «Динамо» вийшло вперед. При чому комбінація вийшла дуже ефектною!

Че Че виконав передачу до штрафної на капітана - Циганкова. Віктор зіграв хитро і п'ятою відпасував на набігаючого Вербича. Беньямін в один дотик завдав удар і влучив точно в кут!

Забивши, «біло-сині» віддали ініціативу супернику і «Астана» знову могла відзначитися. Момент був у Муртазаєва, який, знову опинившись на ударній позиції, з метра не влучив по м'ячу.

Початок другого тайму продублював те, що глядачі побачили в першому - господарі великими силами пішли вперед. У парі епізодів Бойко зумів продемонструвати майстерність, але й удача на радість уболівальників «Динамо» також була на боці українців.

Незважаючи на мінімальний рахунок, команди поступово втомлювалися. Плюс вплинув і той факт, що команди грали на штучному газоні і ноги на такому полі швидше «сідають». Але господарі до таких умов більш призвичаєніі, як наслідок, наприкінці зустрічі активними були саме вони.

Найреальніший момент для взяття воріт був у Рукавіни, який потужним ударом пробив у поперечину, а на добиванні Янга відправив м'яч вище воріт. Як такого, фінального штурму на ворота «Динамо» у «Астани» не вийшло.

Підсумок - 1:0 на користь «Динамо». Кияни гарантували собі вихід із групи Ліги Європи з першого місця.

Ліга Європи. Груповий етап. Група К. 5 тур

29.11.2018. Казахстан, Астана. Стадіон «Астана Арена»

«Астана» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

«Астана»: Еріч, Анічич, Рукавіна, Постніков, Томасов, Маєвський, Алмейда (Мужиков, 58), Зайнутдінов (Шомко, 75), Кляйнгайслер, Муртазаєв, Кабананга (Янга, 62);

«Динамо»: Бойко, Бурда, Миколенко, Кадар, Кендзьора, Сідклей, Циганков (К) (Морозюк, 83), Шепелєв, Че Че, Вербич (Сидорчук, 76), Шапаренко (Гармаш, 64);

Гол: Вербич (29);

Попереджені: Постніков (32), Кляйнгайслер (88) - Че Че (90), Гармаш (90+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер