ЛЄ. 1/8 фіналу. «Лаціо» – «Динамо» - 2:2. Звіт

ЛЄ. 1/8 фіналу. «Лаціо» – «Динамо» - 2:2. Звіт

Зустріч команди розпочали дуже жваво: Морозюк виконав штрафний, господарі відповіли кількома атаками. У стартові хвилини кияни мали швидко переходити від атаки до оборони і навпаки, миттєво перелаштовуючись. Втім, до серйозних загроз воротам справа не доходила. У першій половині тайму можна згадати хіба що потужний «постріл» Феліпе Андерсона у ближній кут, але, на щастя, трохи неточно. Та непоганий момент мав Баста після обрізки нашого гравця, але у цьому моменті динамівцям пощастило, адже м’яч влучив у його партнера Мурджу.

Загалом, гості непогано виглядали у центрі поля та регулярно організовували небезпечні випади до воріт суперника. Згодом «Лаціо» на певний період перехопив ініціативу та перевів гру до  воріт «Динамо», втім, нашій команді вдалося впоратися із цим натиском, щільно та компактно граючи в обороні.

Нагоду відзначитися динамівці мали після кількох стрімких контратак, але, попри те, що вони були грамотно розіграні, до завершального удару справа не дійшла. За кілька хвилин до свистка на перерву гості виглядали переконливіше, але ні стандартні положення Циганкова, ні дальні удари Морозюка до взяття воріт не призвели.

Як виявилося, найцікавіші події команди перенесли на другий тайм. Незабаром після початку другої половини зустрічі одна з чудових атак киян стала результативною: Піварич подав зліва, Бєсєдін виграв верхову боротьбу у штрафному майданчику та переправив м’яч на Циганкова, і Віктор, знаходячись спиною до воріт, п’яткою відправив його у сітку.

Щоправда, раділи гості недовго: вже через дві хвилини римляни скористалися надлишком вільного простору, Феліпе Андерсон вивів Іммобіле на ударну позицію, і той спрямував м’яч у ворота повз Бойка. Віддавши ініціативу нашій команді, господарі продовжили користуватися зонами, які відкривалися, і скоро повели у рахунку: це Феліпе Андерсон вразив правий кут воріт киян. У відповідь прекрасну можливість зрівняти рахунок не реалізував Піварич, який мав для цього дві нагоди. Не пощастило і Морозюку, який заробив перспективний штрафний удар, але метрів з 22-х влучив у стінку. Після кутового господарі також відбилися. А далі слово взяв Мораес, який нещодавно вийшов на заміну: Жуніор наважився на красивий дальній удвр з розвороту і влучив точнісінько у кут воріт. За кілька секунд до фінального свистка Іммобіле змусив  українських уболівальників вхопитися за серце, коли пробив у дальний кут воріт Бойка, та, на щастя, влучив у стійку, від якої м’яч вилетів в поле.

Тож, у підсумку, 2:2 – непоганий результат, як для першого поєдинку, враховуючи два забитих м’яча нашими футболістами на виїзді. Єдиний неприємний момент - попередження Гармаша, через яке він пропустить матч-відповідь у Києві. Вже після завершення поєдинку Денис кинувся до арбітра, намагаючись щось з’ясувати, та отримав ще й червону картку.

Ліга Європи УЄФА. 1/8 фіналу. Перший матч

«Лаціо» (Рим, Італія) – «Динамо» (Київ, Україна) – 2:2 (0:0)

08.03.2018. Рим. «Стадіо Олімпіко».

«Лаціо»: Стракоша, де Врей, Лукаку, Лукас, Баста (Патрік, 74), Феліпе Андерсон, Уоллас (Нані, 85), Іммобіле (к), Мілінкович-Савич, Раду, Мурджа (Пароло, 74).

«Динамо»: Бойко, Морозюк (к), Циганков, Гармаш, Піварич, Бурда, Буяльський, Шапаренко (Мораес, 67), Бесєдін, Кадар, Кендзьора.

Голи: Іммобіле (54), Феліпе Андерсон (62) – Циганков (52), Мораес (79).

Попередження: Мурджа (64), Мілінкович-Савич (72), Лукаку (81) – Піварич (35), Кадар (69), Гармаш (70), Бойко (90).

Вилучений: Гармаш (90+6).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер