Ліга чемпіонів: реакція суперників «Динамо» по груповому турніру

Ліга чемпіонів: реакція суперників «Динамо» по груповому турніру

У найпрестижнішому клубному турнірі Старого Світу динамівці зіграють із каталонською «Барселоною», туринським «Ювентусом» та угорським «Ференцварошем». Пропонуємо вам ознайомитися з реакцією представників команд-суперниць «біло-синіх».

Рональд Куман, головний тренер «Барселони»: «Ми розуміємо, що «Ювентус» – найсильніша команда у групі, і сподіваємося, що зможемо просунутися далі в турнірі. Ми можемо бути задоволені жеребкуванням, але поважаємо всіх суперників та розуміємо, що свою силу ще доведеться довести на полі».

Гільєрмо Амор, директор «Барселони»: «В матчах із київським «Динамо» все залежить від того, коли ми поїдемо до Києва й наскільки там буде холодно. В Україні у нас були хороші результати в попередніх сезонах, і я думаю, що ми в змозі добре зіграти та домогтися хороших результатів як удома, так і на виїзді в матчах із «Динамо».

Павло Недвед, віце-президент «Ювентуса»: «Матчі з «Барселоною» будуть захоплюючими, оскільки ми знову побачимо протистояння, на мій погляд, двох найкращих гравців світу – Роналду та Мессі. До того ж додатковою інтригою стане зустріч Пьяніча та Артура. Київське «Динамо» – дуже згуртована команда з таким досвідченим тренером, як Луческу, який увійшов в історію «Шахтаря», і, якщо нам доведеться їхати до України взимку, це буде додатковою складністю. Про «Ференцварош» нічого сказати не можу, але, знаючи угорський футбол, у них напевно буде багато талантів, і ми маємо бути обережні в усіх матчах. Це Ліга чемпіонів, і будь-яка команда може поставити вас у скрутне становище».

Денеш Дібуc, воротар «Ференцвароша»: «Наша група дуже складна, але ми щасливі, що нам попалися зіркові команди. Я з нетерпінням чекаю матчів, щоб подивитися, що ми зможемо зробити проти них. Скажу чесно, ми ще не грали проти команд такого рівня, тому для всіх хлопців це буде хороший тест та можливість проявити себе. Звичайно, ми будемо перебувати під величезним тиском, але ми безумовно добре підготуємося та зробимо все можливе. Можу з упевненістю сказати, що не лише я, але й уся країна чекає можливості зіграти перед фанатами в Лізі чемпіонів. Неважливо, проти кого й де ми почнемо груповий етап, але, очевидно, що київське «Динамо» буде тією командою, проти якої у нас буде реальний шанс забити. Дуже важливо, щоб ми перебували у своїй найкращій формі перед цими матчами».

Ендре Ботко, захисник «Ференцвароша»: «Це неймовірно. Ми можемо зіграти проти, можливо, двох найкращих футболістів усіх часів, тому зрозуміло, що це буде величезний досвід. Звичайно, про це потрібно говорити дуже обережно, але я сподіваюся, що ми зможемо посісти третє місце. Мрія кожного футболіста – грати на полі в таких турнірах та проти таких зірок. Якщо вболівальникам дозволять відвідувати матчі, то я, звичайно ж, чекаю домашніх матчів, але також із великим трепетом чекаю виїзних поєдинків на стадіонах, куди ми раніше могли потрапити лише в якості глядачів. Однак тепер ми будемо на полі, й, упевнений, у нас буде шанс досягти успіху».

Джерела – офіційні сайти «Ювентуса» та «Ференцвароша», сайт Mundo Deportivo

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер