Лідери учнівського самоврядування об’єднуються навколо «Динамо»

Лідери учнівського самоврядування об’єднуються навколо «Динамо»

Зазвичай подібні збори проходять на базі позашкільного освітнього центру «Зміна», але учні із задоволенням підтримали ідею провести позачергову зустріч на легендарному стадіоні «Динамо».

Керівники фан-клубів Сергій Михайленко та Сергій Найда презентували юним лідерам програми, спрямовані на популяризацію спорту – зокрема, футболу й боксу – та здорового способу життя. Головною метою зустрічі стало налагодження двостороннього зв'язку зі школярами, залучення їх до реалізації існуючих програм та спільної розробки нових цікавих проектів. І, звичайно, кожен із присутніх отримав подарунки від офіційного динамівського магазину (www.shop-fcdk.com). Приємним сюрпризом для Володимира Дончука, заступника керівника учнівського самоврядування школи №31, який цього дня святкував свій день народження, став спеціальний подарунок – ексклюзивний матчевий шалик «Динамо» – «Бенфіка», вручений під бурхливі оплески.

Крістіна Яремчик, президент учнівського самоврядування Дніпровського району міста Києва, поділилася враженнями від зборів:

- Подібні зустрічі з керівниками учнівського самоврядування ми проводимо кожного тижня, обговорюємо реалізацію різноманітних проектів, спрямованих на покращення шкільного та позашкільного життя учнів. Ідею провести зустріч на стадіоні «Динамо» підтримали всі, адже серед нас багато вболівальників «біло-синіх». У моїй школі вже близько року функціонує «Куточок Чемпіонів», багато хто з учнів були на екскурсіях на стадіоні та базі динамівців, беруть участь у різноманітних конкурсах та підтримують команду на «Шкільному» секторі НСК «Олімпійський». І, звичайно, мені, як президенту учнівського самоврядування мого району, хотілося би поділитися досвідом та залучити якомога більше школярів до такої співпраці. На мою думку, зустріч пройшла чудово, було озвучено багато цікавих ідей і я сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться їх реалізувати.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ плідно співпрацює вже більше ніж із 50 школами Києва, створюючи в них «Куточки Чемпіонів». Безперечними перевагами для юних уболівальників, у чиїх школах створені маленькі музеї, є можливість відвідування з екскурсіями стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського та навчально-тренувальної бази «Динамо» в Кончі-Заспі, зустрічі з гравцями та тренерським штабом киян, багато різноманітних акцій та конкурсів. Якщо ваш навчальний заклад прагне створити свій фан-куточок та долучитися до великої динамівської сім'ї, звертайтеся за допомогою до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за телефонами: (044) 597-00-15 або (044) 597-00-16.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер