«Левадія» і «Дрогеда» перемагають

«Левадія» і «Дрогеда» перемагають

Потенційні суперники «Динамо» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів провели матчі у своїх національних чемпіонатах.

Так, естонська «Левадія» грала на виїзді з «Вапрусом», що займає передостаннє місце в турнірній таблиці. Талліннський клуб вже в середині першого тайму провів два голи (відзначилися Нак і Зелінський), а наприкінці другої половини матчу Мармор і знову Зелінський довели рахунок до розгромного. Варто відзначити, що Індрек Зелінський є найкращим бомбардиром команди в чемпіонаті (на рахунку нападника 9 м'ячів). Таким чином, «Левадія» продовжує ділити перше місце з «Флорою», поступаючись лише за різницею м'ячів.

«Левадія»: Кютт, Теністе, Калімуллін, Лемсалу, Шишов (Малов, 83), Кінк (Лейтан, 80), Нак, Петренко, Пурі, Зелінський, Андреєв (Мармор, 77).

Ірландська «Дрогеда» також проводила матч чемпіонату проти одного з аутсайдерів – ФК «Дублін». Після першого тайму господарі несподівано мінімально поступалися. Проте, в другому таймі «Юнайтед» вдалося зломити опір суперника і вирвати перемогу з рахунком 2:1. Ця перемога дозволила «Дрогеді» втриматися на п'ятому місці в таблиці, маючи відставання від лідируючого «Сент-Патрикса» в дев'ять очок.

«Дрогеда»: Юїнгс, Кендрик, Тамбурас, Гартланд, Бірн, Х'юз, Робінсон, Кіган, Кехілл, Заєд (Бейкер, 60), Кудозович.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер