Леонід МИРОНОВ: «Усі здорові до гри з «Чорноморцем»

Леонід МИРОНОВ: «Усі здорові до гри з «Чорноморцем»

Тим не менше, кілька разів динамівським лікарям довелося виходити на поле, надаючи допомогу своїм підопічним. Наскільки серйозні були ушкодження, розповів лікар «біло-синіх» Леонід Миронов (на фото).

- На щастя, в жодного з гравців травм після гри в Німеччині немає. Всі повернулися до Києва, провели відновлювальні процедури, тренування. Якщо й були ушкодження, то вони незначні й на вибір складу головним тренером Юрієм Сьоміним на гру з «Чорноморцем» не мають вплинути.

- У другому таймі на Borussia-Park хвилини на дві поле залишив Тарас Михалик. Із трибуни було видно, йому завдали удару по голові?

- Його в єдиноборстві ліктем ударили по хрящам вушної раковини, це дуже болісно. Він не симулював, як про це вказували рефері гравці німецької команди. Плюс, був удар по гомілкостопу. Тарас хлопець вольовий, із характером. Вийшов на поле та продовжив грати, ніби нічого не було. Зараз із ним усе гаразд, тренується та готується до матчу з «Чорноморцем».

- В інших епізодах дісталося Денису Гармашу...

- Це звичайні забиття. Масажисти з Денисом добре попрацювали, все «виправили».

- Коли чекати на повернення на поле Олександра Шовковського та Леандро Алмейди?

- Шовковський уже практично готовий, тренується без обмежень у загальній групі. Можливо, наприкінці серпня – початку вересня ми побачимо його на полі. Алмейда працював за індивідуальною програмою, вже готовий перейти до занять у загальній групі.

Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер