Леонід БУРЯК нагородив переможця конкурсу на клубному Facebook

Леонід БУРЯК нагородив переможця конкурсу на клубному Facebook

Як ми повідомляли раніше, в конкурсі, який був проведений на офіційній клубній сторінці в Facebook і присвячений 40-річчю перемоги київського «Динамо» над «Баварією» в Суперкубку УЄФА переміг Микола Кисіль, який дав правильну відповідь, що динамівці завдали 22 ударів по воротах суперника.

Микола прийти за нагородою не зміг, бо був в цей час на роботі, тож її отримала дружина переможця Олена, яка прийняла книжку Леоніда Буряка «Я жив у щасливий футбольний час» у Фан-шопі «Динамо» на НСК «Олімпійський» з рук самого автора, та ще й його автографом!

- Для нас стало несподіванкою, що чоловік виграв. Це приємний сюрприз! Я дуже поспішала з роботи, щоб встигнути на зустріч з Леонідом Буряком. Це для мене - важлива подія в житті! Вперше побачила живу легенду, мені ця зустріч запам'ятається на все життя.

Чоловік дізнався про конкурс, який проводить київське «Динамо» з соціальної мережі Facebook, оскільки підписаний на офіційну сторінку клубу. Сказав, що спробує взяти участь і правильно назвав кількість ударів, які динамівці нанесли по воротах «Бавариї» в матчі за Суперкубок.

У вівторок увечері побачили на офіційному сайті новину про те, що він виграв. Напевно, не кожному так пощастить. Ця книга займе почесне місце в нашій сімейній бібліотеці.

До слова, у чоловіка є і перша книга Леоніда Буряка. Микола сам раніше грав у футбол, а зараз ми вболіваємо за «Динамо» разом і відвідуємо домашні матчі на НСК «Олімпійський». Збираємося обов'язково підримати команду в майбутньому поєдинку з «Шахтарем»!

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер