Леонід БУРЯК: «Для дітей приїзд до Києва – завжди свято»

Леонід БУРЯК: «Для дітей приїзд до Києва – завжди свято»

- Найголовніше, що діти виявили бажання, зібралися та приїхали до Києва. Для них така подорож – це завжди свято, враховуючи, що, окрім міста, вони побачили стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського та динамівську ДЮФШ на Нивках, а ще мали змогу перевірити свої можливості та на футбольному полі порівняти їх із якостями хлопців із «Динамо». Думаю, це чудово, що ми проводимо такі заходи, адже всі залишилися задоволені.

Думаю, у дітей багато вражень, адже вони жили в готелі, де свого часу розміщувався мадридський «Реал» та ще 60 інших футбольних команд, та й культурна програма для них була складена цікава.

Цього року хлопці з Одеси, мабуть, найбільш переконливо виглядали: забили два мячі, поступилися із мінімальним рахунком. Звісно, були певні помилки, які властиві дитячому футболу, але загалом гра вийшла дуже хорошою.

Кожного року в Кубку, який проходить в Одесі, беруть участь 13-річні футболісти, цього разу це були хлопці 2005-го року народження. Турнір проводимо в серпні, з одного боку це зручно, тому що у дітей літні канікули, а з іншого – їх важко зібрати, адже багато роз’їжджаються. У будь-якому разі, звісно, на наступний рік підберемо дати, які всіх влаштовуватимуть. Думаю, це хороша справа.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер