ЛЕНС відзначився голом за збірну Нідерландів (+ ВІДЕО)

ЛЕНС відзначився голом за збірну Нідерландів (+ ВІДЕО)

Багато експертів зійшлися на думці, що за такої побудови місця в основному складі позбудеться динамівський вінгер Джермейн Ленс. Та й сам динамівець також розуміє, що пробиватися до стартового складу йому тепер буде важче, враховуючи високий рівень зіркових партнерів по нападу:

«Тактичні зміни самі по собі не є проблемою для мене, я буду старанно працювати над цим на тренуваннях. Але коли твоя команда грає у два нападники, а у складі є Арьєн Роббен та Робін ван Персі, то, зрозуміло, що грати будуть вони. Але я зроблю все можливе, щоб виграти у них конкуренцію за місце в основному складі.

Я взяв участь у більшості матчів відбіркового циклу, але це не дає мені жодних гарантій. Зараз головний тренер розраховує на всіх однаково. Від футболістів вимагається щодня доводити свою спроможність. Я хотів би провести цей чемпіонат світу в якості гравця основного складу, проте тепер, як мені здається, цього не станеться. Але все ще може змінитися. Я маю вірити в це та намагатися скористатися кожною хвилиною, проведеною на полі, аби змінити ситуацію. Я дуже вмотивований та розумію, що все залежить лише від мене!»

Свої слова Ленс довів уже наступного дня, ставши автором гола у ворота збірної Уельсу в контрольному матчі на «Амстердам Арені». Як і очікувалося, з перших хвилин дует нападників склали Роббен та ван Персі. Перший із них відкрив рахунок у матчі на 32-й хвилині.

Але в перерві ван Гал вирішив дати шанс Ленсу та випустив його на весь другий тайм, замінивши ван Персі. Динамівець шансом скористався сповна, відзначившись забитим м'ячем після передачі Роббена на 76-й хвилині зустрічі та встановивши таким чином остаточний рахунок — 2:0.

Додамо, що цей матч став для Джермейна 22-м у футболці національної збірної, гол – восьмим. 

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер