Ленс та Голландія в передчутті матчу з Коста-Рикою

Ленс та Голландія в передчутті матчу з Коста-Рикою

Настрій у таборі «помаранчевих» доволі позитивний, чому в чималому ступені сприяло неформальне спілкування з дітьми в одній із фавел та, звичайно, гра з ними у футбол!

Голландцям, однак, не варто розслаблятися та чекати на легку прогулянку в майбутній грі (пройде на «Арені Фонте Нова» в Салвадорі, вміщує 56,500 глядачів), бо матч проти Мексики показав, що вести гру в Голландії поки виходить гірше, ніж діяти від суперника та карати його в контрвипадах.

Ешелоновану оборону проходити без простору таким гравцям, як Роббен та ван Персі дуже складно, а розкриватися «тікос» точно не будуть. Гол допоможе «помаранчевим», але якщо який-небудь стандарт реалізує Коста-Рика – буде дуже цікаво.

Головний тренер збірної Нідерландів Луї ван Гал налаштовує Ленса та інших футболістів своєї команди на серйозний опір суперника.

- Жодної недооцінки бути не може. У гравців є мета, до досягнення якої вони прагнуть. Вони будуть битися до останньої хвилини турніру, щоб стати чемпіонами світу. Так, Коста-Рика вважається у чвертьфіналі аутсайдером. Але цей образ створили ЗМІ. У Голландії вони вважали, що й наша збірна не дійде так далеко, тож наша участь у чвертьфіналі має бути для них фантастикою. Між тим, нехай у нас не фантастична збірна, її важко перемогти. За індивідуальностями вона тут ледь не найкраща.

Із втрат у складах команд зазначимо дискваліфікацію у складі Коста-Рики захисника бельгійського «Брюгге» Оскара Дуарте та опорника збірної Голландії Найджела де Йонга, який уже не зіграє на чемпіонаті через травму.

Букмекери, зрозуміло, вважають фаворитом Голландію. Так, Sportingbet пропонує на перемогу Голландії в основний час коефіцієнт 1,4. На тлі цієї цифри Коста-Рики виглядають ще більш значними. 7,5 – саме такий коефіцієнт для тих, хто вірить у те, що «тікос» створять ще одну сенсацію на цьому мундіалі.

Нагадаємо, що узбецький рефері Равшан Ірматов виведе команди Нідерландів та Коста-Рики на гру о 23.00 за київським часом.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер