Ліга Європи. 4 тур. «Динамо» - «Ренн» - 3:1. Звіт про матч (+ФОТО)

Ліга Європи. 4 тур. «Динамо» - «Ренн» - 3:1. Звіт про матч (+ФОТО)

«Ренн» вважався головним конкурентом «Динамо» в боротьбі за плей-офф Ліги Європи, враховуючи втрачені очки на старті турніру. У Франції «біло-сині» довели, що є більш досвідченою і сильною командою, а через два тижні підтвердили це і в матчі в Києві.

Досить швидко рахунок був відкритий. Олександр Хацкевич випустив на вістрі атаки Вербича та словенець вже на 13-й хвилині виправдав довіру тренера. Після навісу Циганкова з кутового Беньямін точним ударом головою відправив м'яч у сітку.

Взагалі слід сказати, що перший тайм у цьому матчі - чи не найкращий у виконанні «Динамо» в нинішньому сезоні. Кияни буквально закрили «Ренн» на його половині поля - французи практично не переходили центр поля. «Біло-сині» атакували багато, атакували широко і ефектно. Не вистачало тільки одного - точного завершення. Шанси були у Циганкова, Сідклея, Вербича, Буяльського та інших футболістів, але перевага в один м'яч зберіглася до перерви.

Сабрі Лямуші перед матчем говорив, що поразка від «Динамо» практично гарантовано позбавить його команду шансів на плей-офф, але якихось фундаментальних перестановок в грі французів помічено не було. А команда Хацкевича продовжувала грати в свій футбол.

Циганков буквально влаштував феєрію на своєму фланзі, регулярно то прострілюючи, то навішуючи, то завдаючи ударів по воротах суперника. В одному з таких епізодів його простріл справа зобов'язаний був замикати Сідклей, але з кількох метрів в створ воріт не влучив.

Проте, помилку бразильця виправив Миколенко. Шапаренко заробив стандарт, Циганков навісив у центр штрафного, а Миколенко головою точно пробив по центру.

Ще атака - знову гол. На цей раз Шапаренко поборовся на лівому фланзі і увірвався в штрафну. Переклавши м'яч під праву ногу, Микола обвідним ударом послав м'яч точно під дальню штангу.

За весь матч у «Ренна» було рівно три моменти - всі в другому таймі. Двічі Бойко справлявся з виходами один на один, але на останніх хвилинах, не без помилки арбітра, м'яч в порожні ворота «Динамо» відправив Сібачо.

3:1 - впевнена перемога «Динамо». Вітаємо!

Ліга Європи. Груповий етап. 4-й тур. Група «К»

08.11.2018. Київ, НСК «Олімпійський».

«Динамо» - «Ренн» (Франція) - 3:1 (1:0)

Голи: Вербич (13), Миколенко (68), Шапаренко (72) - Сібачо (89)

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Кендзьора, Бурда, Сідклей, Буяльський, Циганков (к), Че Че (Сидорчук, 83), Вербич (Супряга, 90), Шапаренко (Дуелунд, 90 + 1).

«Ренн»: Коубек, Зеффран, Бенсебаїні, Ньямсі (Желен, 75), Траоре (Ньянг, 46), Да Сілва, Поа, Бен Арфа (к), Буріго, Джеймс, Сарр (Сібачо, 72).

Попереджені: Ньямсі (29), Траоре (32), Джеймс (55).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер