ЛЄ. 1 тур. «Динамо» - «Астана» - 2:2. Звіт про матч

ЛЄ. 1 тур. «Динамо» - «Астана» - 2:2. Звіт про матч

Перший м'яч «Динамо» в груповому етапі Ліги Європи на рахунку Віктора Циганкова. Киянам вдалася шикарна комбінація через центр поля. Гармаш підхопив м'яч на своїй половині і зробив загострюючу передачу вперед на Русина. Назарій в дотик скинув на набігаючого Циганкова. Віктор, в свою чергу, побачив відкритого Буяльського, зіграв з ним у стіночку, і, не входячи в штрафну, метрів з 18 пробив точно в правий від воротаря кут воріт.

Незважаючи на перевагу як в ігровому плані, так і в рахунку, розвивати свій успіх «біло-сині» довго не могли і через якийсь час цифри на табло знову стали рівними. В одній з нечисленних атак «Астана» заробила кутовий. Навіс зліва закінчився переводом на протилежний фланг, звідки знову пішла подача на лінію воротарського. Бурда і Кадар не розібралися, хто тримає якого нападника, і в підсумку на ударній позиції виявилося відразу троє. Успішнішим за всіх був Анічіч, який і вколотив м'яч точно під поперечину воріт.

Гол трохи пожвавив гру і «Динамо» знову пішло вперед великими силами. Прекрасний момент мав Циганков, але, замикаючи передачу на дальньому куті воротарського, замість удару зробив навісну передачу на набігаючого Русина. На жаль, цей пас був перехоплений захисниками.

А за пару секунд до перерви підопічні Олександра Хацкевича забили знову. Активний Русин заробив штрафний у центрі поля. М'яч отримав Вербич, увійшов в штрафну і в боротьбі з захисниками накинув м'яч у воротарський. Голкіпер «Астани» був першим на перехопленні, але зіграв вкрай невдало і скинув «круглого» точно на ногу Гармашу. 2:1 - з таким рахунком команди пішли на перерву.

Другий тайм вийшов трохи менш ефектним з точки зору видовища, але також досить цікавим. «Динамо» багато атакувало, хороший момент мав Гармаш, замикаючи навіс справа, з меж штрафного бив Циганков, але результату це не принесло. Обидва тренери не прагнули вносити корективи в гру і заміни пішли досить пізно - в заключні 15 хвилин.

Чудовий момент був і у Віталія Буяльського, який вирвався один на один із голкіпером. Півзахисник «Динамо» завдав обвідного удару, але м'яч пройшов у сантиметрах від стійки. Ще один супермомент мав Сидорчук, але у вирішальний момент пробив в ногу воротарю.

Коли здавалося, що «Динамо» вже не впустить перемоги, «Астана» забила знову. Муртазаєв скористався метушнею у штрафному киян і поцілив у ворота Бойка.

2:2 - нічия на старті групового етапу Ліги Європи.

Ліга Європи. Група «К». 1-й тур

20.09.2018. Київ, НСК «Олімпійський». 21 783 глядачів

«Динамо» - «Астана» (Казахстан) - 2:2 (2:1)

Голи: Циганков (11), Гармаш (45+1) – Анічіч (21), Муртазаєв (90+4)

«Динамо»: Бойко, Піварич, Кендзьора, Бурда, Кадар, Гармаш (Дуелунд, 79), Сидорчук (К), Буяльський (Шепелєв, 90+2), Циганков (Морозюк, 90), Вербич, Русин.

«Астана»: Еріч, Рукавіна, Анічіч, Кляйнгайслер, Енріке, Томасов (Муртазаєв, 88), Маєвський, Алмейда (Мужиков, 80), Кабананга (Джанга, 82), Постніков, Шомко.

Попереджені: Бурда (43), Русин (81)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер