ЛЧ. Кваліфікація. «Динамо» - «Янг Бойз» - 3:1 (+ВІДЕО)

ЛЧ. Кваліфікація. «Динамо» - «Янг Бойз» - 3:1 (+ВІДЕО)

Успішна гра динамівців чотирма днями раніше проти «Шахтаря» дала підстави Олександру Хацкевичу не вносити корективи в стартовий склад. Незважаючи на початок сезону зараз тренеру не до експериментів, перемоги потрібні прямо зараз. І якщо в чемпіонаті за певних обставин по ходу турніру можна надолужити згаяне, то у відборі Ліги чемпіонів навіть одна допущена помилка може виявитися фатальною.

Чудово це розуміючи, за підтримки значної глядацької аудиторії (за що величезне спасибі киянам і гостям столиці!) динамівці дуже вражаюче почали. Команди на вигляд неспішно проводили позиційні атаки, пристрілювалися по воротах. І варто було господарям зіграти швидко і нестандартно, як справа зрушила з місця. Денис Гармаш намагаючись пройти вперед натрапив на суперника, м'яч відскочив до Андрія Ярмоленка, який залишившись без опіки у штрафному зовні легко переграв воротаря.

Середину першого тайму кияни сміливо можуть занести собі в актив! Явно вдавалася гра Ярмоленку, якому не становило жодних проблем обігрувати на фланзі суперника. В одному з таких епізодів зрячий простріл Андрія в центр воротарського ефектним ударом п'ятою завершив Мбокані. Конголезець відзначається забитим м'ячем у другому матчі поспіль! А капітан «Динамо» записав в актив гол+пас, причому зробив це в не звичному для себе стилі - правою ногою.

Після перерви гра вирівнялася, небезпечні моменти створювалися біля обох воріт. А в заключні хвилини зустрічі найтерплячі глядачі були нагороджені двома забитими м'ячами. Вельми не до місця виявився пропущений «домашній» м'яч від Фасснахта. Але справедливість восторжествувала і лише через дві хвилини Денис Гармаш скориставшись передачею від Максима Коваля відновив розрив у рахунку в два м'ячі!

Матч-відповідь відбудеться через тиждень в Берні.

Сезон 2017/18. Ліга чемпіонів. 3-й раунд кваліфікації. Перший матч

26.07.2017. м.Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо» (Київ, Україна) - «Янг Бойз» (Берн, Швейцарія) – 3:1 (2:0)

«Динамо»: Коваль, Кадар, Хачеріді, Віда, Морозюк, Шепелєв, Гармаш (Буяльський, 90+3), Сидорчук (Корзун, 65), Гонсалес (Циганков. 81), Ярмоленко (к), Мбокані.

«Янг Бойз»: фон Бальмус, фон Берген (к), Соу, Раве, Фасснахт, Ебішер (Бертоне, 62), Беніто (Лотомба, 76), Нуху, Саного (Ассале, 52), Мбабу, Оаро.

Голи: Ярмоленко (16), Мбокані (34), Гармаш (90+2) - Фасснахт (90).

Попереджені: Нуху (32), фон Берген (73).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер