Табір для дітей у Кончі-Заспі

Табір для дітей у Кончі-Заспі

В останній день травня для вихованців клубної дитячо-юнацької школи ім. Валерія Лобановського відкрилися двері літнього оздоровчого табору. У Кончі-Заспі, недалеко від клубної бази, в урочистій атмосфері відбулася церемонія підняття динамівського прапора, з напутливими словами до дітей та їхніх батьків звернулися директор школи Анатолій Шепель та керівник відділу селекції Володимир Онищенко. Після цього черговий літній сезон для динамівських дітей було офіційно оголошено відкритим. Першими його "мешканцями" на найближчі 10 днів стали хлопці 2000-го року народження.

- Табір працюватиме так, щоб за літо встигли оздоровитися діти всіх вікових груп, які навчаються в ДЮФШ "Динамо", - розповів тренер Валерій Шабельников. - На один заїзд виділено 50 місць. Головна наша мета - підвищити рівень технічної майстерності юних футболістів, а також їх оздоровити. Тренування будуть проходити двічі на день, а у вільний час будемо водити дітей на озеро, до лісу.

Юні вихованці не приховували своєї радості. Кілька днів тому в них закінчився черговий навчальний рік у школах. Тепер - канікули! Діти швиденько розселилися по затишних будиночках, в яких усе необхідне для комфортного проведення часу, попрощалися з батьками. Попереду на них чекають незабутні дні літнього відпочинку на свіжому повітрі, море спілкування та заняття улюбленою справою - футболом

 

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер