Купуйте абонементи до «Студентського сектора»!

Купуйте абонементи до «Студентського сектора»!

Новий сезон обіцяє бути цікавим на запеклі баталії. Тому давайте всі разом підтримаємо улюблений клуб на головній арені країни – НСК «Олімпійський»!

Для студентів пропонуємо «Студентський сектор» (сектор D, блок 22). Ціна абонемента для студентів – 260 гривень (з кожним проведеним матчем ціна знижується на 20 гривень).

Студенти Київського національного університету культури та мистецтв Анфіса Кайда, Софія Когут та Ярослав Яцевський придбали студентські абонементи і вирішили поділитися своїми враженнями:

«Я з самого дитинства вболіваю за київське «Динамо». Кумиром дитинства був Олександр Шовковський, зараз мені подобається гра Дениса Бойка. Абонемент у «Студентський сектор» купую вже не перший сезон, адже у сектора дуже вигідне розташування та приємна ціна. Мені імпонує проводити час на секторі, де багато моїх однолітків, із якими можна познайомитись і разом уболівати за улюблену команду!», – сказав Ярослав Яцевський.

«У київському «Динамо» мій улюблений гравець – це Віктор Циганков. Уже не можу дочекатися, коли матиму змогу бачити його гру на власні очі», – усміхнено промовила Софія Когут.

Придбати абонементи можна з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00 у відділі реалізації квитків (3-й поверх, 16-й кабінет) ФК «Динамо» (Київ) (вул. Грушевського, 3), при собі обов’язково мати студентський квиток.

Впиши своє ім’я в історію «Динамо» (Київ)! Стань 12-м гравцем столичного клубу!

За додатковою інформацією звертайтесь у Фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) за контактними телефонами:

(044) 597-00-15

(044) 597-00-16

Разом до Перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер