Кубок України. «Зірка» - «Динамо». Погляд з Кіровограду

Кубок України. «Зірка» - «Динамо». Погляд з Кіровограду

Павло Поштаренко (воротар, грав за «Динамо-2» 2007/08 – 2009/10 рр. (2), «Динамо-3» (Київ) в 2007/08 рр. (2):  

- Будемо робити все від нас залежне, щоб досягти результату - футбол непередбачуваний... Ми віримо в свої сили, а як складеться гра дізнаємося 23 серпня. У них достатньо сильні гравці центру поля: Гармаш і Рибалка, дуже небезпечний у підключеннях Макаренко і досвідчений Гусєв. Ну і звичайно, Ярмоленко і Кравець. А так важко когось виділяти, тому що «Динамо» - це команда топ-рівня і підбір гравців у них дуже високий. Думаю, ті, хто вийдуть на поле, будуть мотивовані, щоб довести, що вони також гідні грати в основному складі. Важко буде в будь-якому випадку. Ми тренуємося у звичайному режимі, як і перед матчами чемпіонату. Говорити про слабкі місця такої команди, як «Динамо», важко, але ми будемо грати по своїй тактиці і будемо сподіватися, що вона принесе результат.

Микола Рибалко (нападник):

- Настрій тільки на перемогу, і не важливо, буде резервний або основний склад. Ми за чотири гри у чемпіонаті набрали усього два залікові пункти, тому плануємо припинити цю смугу невдач саме на матчі проти «Динамо». Команда не гратиме на відбій, у складі киян грають такі ж люди, як і ми, так що бій «Динамо» дамо в будь-якому випадку.

Анатолій Бузник (головний тренер):

- До гри з «Динамо» готуємося дуже серйозно. На жаль, не всі наші гравці в строю. Наш капітан Олександр Кочура тільки приступив до роботи, але задіяти його в грі з «Динамо» ми не ризикнемо. На відміну від кадрових проблем, психологічних проблем у нас більше. Це пов'язано з початком сезону, в якому нас опустили з небес на землю (команда не виграла в першості 1-ї ліги ще жодної зустрічі - прим.ред.). Тепер будемо знову намагатися робити руху вгору.

* по матеріалам  www.fczirka.com

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер