Кубок України. «Металіст» - «Динамо»: роздуми спеціалістів

Кубок України. «Металіст» - «Динамо»: роздуми спеціалістів

Олег Венглинський (колишній форвард «Динамо» (К), «Дніпра» та збірної України):

- Динамівці дуже потужно виглядають в атаці, причому моменти створюють не напряжно, легко. Кияни у двох турах забили шість м'ячів, що не може не радувати. Є невеликі проблеми, звичайно, в завершальній стадії, але головне, що можливості з'являються регулярно.

У «Металіста» є один плюс - вони грають удома. Грати безвольно не будуть, але всі ті пертурбації, які відбулись у клубі, не можуть не позначитися. Якщо б у «Металіста» не було проблем, то я дуже сумніваюся, що «Динамо» пройшло б далі.

Олег Федорчук (екс-тренер «Таврії»)

- У киян немає проблем із керівництвом клубу і з фінансами. У харків'ян усе навпаки. Тому психологічний стан буде кращим у динамівців. Другий важливий показник - ігрова форма. По суті, цієї весни «Металіст» зіграв одну повноцінну гру з «Говерлою». У киян за плечима вже чотири матчі. Вони в кращому ігровому тонусі.

Сергій Нагорняк (колишній нападник «Дніпра», «Шахтаря» та збірної України):

- Міркувати про щось можна буде лише після того, як кияни зіграють з «Металістом» та «Дніпром». Команда Блохіна легко обіграла аутсайдерів, але мені здається, це не той рівень, за яким можна давати якісь оцінки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер