«Кубок президента України». Бойова нічия «Динамо» та «Чорноморця»

«Кубок президента України». Бойова нічия «Динамо» та «Чорноморця»

У групі А мірялися силами «Карпати» та «Шахтар», а в групі В «Динамо» зустрічалося з одеським «Чорноморцем».

У порівнянні з попереднім поєдинком, Віктор Кащей зробив лише одну зміну, випустивши на правий фланг оборони Шармонова замість Червака. Не змінився й малюнок гри «біло-синіх», які з атак розпочали перший тайм. Найбільше гостроти біля воріт «Чорноморця» створювали Сарапіч та Куліш. Перший – віддавав, а другий, на жаль, не забивав. На 6-й хвилині Сарапіч видав шикарний пас на хід Кулішу, але той, відірвавшись від захисників, не зміг випередити на м'ячі воротаря. Ще за п'ять хвилин усе той же Куліш програв кіперу «Чорноморця» дуель віч-на-віч.

Дещо зменшивши оберти після стартового натиску, «біло-сині» все частіше почали застосовувати індивідуальні дії, раз по раз втрачаючи м'яча на рівному місці. Щоправда, «Чорноморець» також особливої ​​гостроти біля воріт киян не створював. Проте, як і в поєдинку з «Реал-Сукчесом», спрацювала давня футбольна мудрість про те, що якщо не забиваєш – обов'язково пропустиш. Ледь не першою реальною можливістю «Чорноморець» скористався на всі сто. Глущенко підхопив м'яча на своїй половині поля, практично не зустрівши опору з боку динамівців, протягнув його флангом до штрафного майданчика «Динамо». Там же, обігравшись у стіночку з партнером та залишивши в дурнях відразу трьох футболістів киян, Глущенко пробив точно під Петрусем – 0:1.

Знову поступаючись у рахунку, наші хлопці, яких підганяли з трибун батьки, спромоглися відігратися в другому таймі. Захисник «Чорноморця» зіграв рукою у власному штрафному майданчику, а капітан Хахльов чітко розвів воротаря та м'яч по різних кутах.

На цьому «біло-сині» не зупинилися, лише збільшивши тиск на ворота одеситів. І на початку заключної 10-хвилинки забили! Куліш, прийнявши розкішну діагональ, промчав лівим флангом, увірвався до штрафного майданчика й точно пробив під дальню стійку.

На жаль, відстояти перемогу в цьому напруженому поєдинку нашій команді не вдалося. Тут хлопцям варто звинувачувати лише самих себе, адже, як кажуть, нічого не передбачало лиха. Лише за дві хвилини до кінця матчу Глущенко, який і так набігався за весь матч, знайшов у собі сили на заключне прискорення до воріт «Динамо» практично зі своєї половини поля. Як виявилося, сил у хлопця залишилося більше, ніж у всієї оборони «Динамо», що дозволило йому наблизитися до голкіпера та зрівняти рахунок. Підсумок – результативна нічия 2:2 та лише одне очко в скарбничці «біло-синіх» після двох поєдинків.

«Кубок президента України». Груповий етап. Група В. 2-й тур

29.09.13 р. с. Гурзуф. Центральний стадіон «Артек». 50 глядачів

«Динамо» (U-15) – «Чорноморець» (U-15) – 2:2 (0:1)

«Динамо»: 30.Петрусь, 2.Рибачук, 20.Хрущов, 14.Гаць, 9.Шармонов, 7.Дришлюк, 4.Хахльов (к), 16.Миколенко, 17.Янаков (6.Стрижак, 41), 5.Сарапіч (21.Яцюченко, 55), 10.Куліш.

Голи: Хахльов (51, ​​з пенальті), Куліш (62) – Глущенко (21, 68).

Попереджений: Деменчук (15).

Андрій Недбайло з Гурзуфа

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер