Кубкова гра з «Шахтарем» визначить найкращого гравця «Динамо» в жовтні

Кубкова гра з «Шахтарем» визначить найкращого гравця «Динамо» в жовтні

Прийшов час підбити проміжні підсумки оцінок користувачів офіційного сайту «Динамо» футболістам команди.

Головним претендентом на звання найкращого за підсумками жовтня є Олег Гусєв (сумарний рейтинг – 40,8). Нагадаємо, Олег уже отримував найкращі оцінки від уболівальників «Динамо» минулого місяця. У чотирьох матчах жовтня з п'яти його оцінка перевищувала 8 балів, причому в поєдинку з «Іллічівцем», де він забив переможний м'яч, Гусєв отримав найкращий бал – 9,3. Та й у матчі з «Рапідом», де ніхто з гравців не дотягнув навіть до оцінки 7, Гусєв був одним із найкращих.

На жаль, уже не претендує на звання найкращого футболіста за підсумками місяця Андрій Ярмоленко (сумарний рейтинг – 39,9), який упевнено лідирував за оцінками вболівальників після чотирьох матчів жовтня. Оцінки Андрія були найкращими серед усіх партнерів в іграх із «Рапідом» (6,9), «Арсеналом» (8,4) та «Туном» (9,2). Але за гру з «Іллічівцем» Ярмоленко отримав середній бал 4,2 та поступився першим рядком, на який уже не підніметься, оскільки у Свердловську він не зіграє через дискваліфікацію.

Найбільше шансів обійти Гусєва має Юнес Беланда (сумарний рейтинг – 36,4), автор хет-трику в матчі з донецьким «Металургом», за який він отримав найкращу оцінку – 9,4.

Багато чого буде залежати від того, який склад на гру в Свердловську виставить Олег Блохін, і хто з лідерів рейтингу візьме участь у матчі. На даний момент на перше місце, окрім Гусєва та Беланда, претендують шестеро гравців, сумарний рейтинг яких тримається в межах десяти очок відставання від лідера. Це Сергій Сидорчук (35,1), Дьємерсі Мбокані (34,3), Джермейн Ленс (33,8), Александар Драгович (33,8), Олександр Шовковський (33,8) та Мігель (33,7).

Ще раз відзначимо, що даний рейтинг формуєте виключно ви, дорогі вболівальники київського «Динамо»! Ставте оцінки футболістам у матч-центрі після гри зі свердловським «Шахтарем» та визначайте найкращого гравця «Динамо» в жовтні!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер