ГОЛОСУЙТЕ! Хто з орендованих гравців «Динамо» проявив себе найкраще за всіх?

ГОЛОСУЙТЕ! Хто з орендованих гравців «Динамо» проявив себе найкраще за всіх?

Пропонуємо вам обрати із запропонованих номінантів гравця, орендованого у нашого клубу, який найкращим чином проявив себе в першій половині сезону 2015/16, а саме:

Факундо БЕРТОЛЬЙО («Астерас Триполіс», Греція)

Знайшов нову впевненість у своїх силах, перейшовши влітку до клубу «Астерас Триполіс». У чемпіонаті Греції провів вісім матчів, забивши два голи. У Лізі Європи на рахунку 25-річного аргентинського півзахисника чотири поєдинки та один забитий м'яч.

Владислав КАЛИТВИНЦЕВ («Чорноморець», Одеса, Україна)

Незважаючи на слабкий виступ «Чорноморця» в першій частині нинішнього сезону, Владислав Калитвинцев почувався в Одесі, немов риба у воді. З чотирма забитими голами та п'ятьма результативними передачами він став абсолютно найкращим у свій команді.

Марко РУБЕН («Росаріо Сентраль, Аргентина)

Блискуче провів у складі «Росаріо Сентраль» чемпіонат Аргентини, взявши участь у всіх 30 матчах та забивши 21 гол, що дозволило йому стати найкращим бомбардиром турніру! Ще три голи у п'яти проведених поєдинках 29-річний капітан записав до свого активу в розіграші Кубка Аргентини, що склало загальний показник забитих голів за сезон – 24!

Дмитро ХЛЬОБАС («Говерла», Ужгород, Україна)

У нинішньому сезоні став незамінним нападником у команді В'ячеслава Грозного. У 15-ти матчах Ліги Парі-Матч забив чотири голи, що дозволило йому досягти найкращого показника результативності в ужгородській «Говерлі». Особливо пам'ятним для нашого орендованого нападника став гол, забитий у ворота донецького «Шахтаря».

Свій голос ви можете віддати в опитуванні на офіційній клубній сторінці ВКонтакте.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер