Крістіан БІЛОВАР та Вікентій ВОЛОШИН про перемогу над «Дніпром»

Крістіан БІЛОВАР та Вікентій ВОЛОШИН про перемогу над «Дніпром»

А автор першого забитого м'яча в ворота суперника Вікентій Волошин ударом з пенальті поклав початок перемозі своєї команди. Після закінчення поєдинку футболісти прокоментували події на полі.

Крістіан БІЛОВАР: «У другому таймі грали на морально-вольових якостях»

- Гра вийшла напруженою, нам було досить важко, оскільки протягом усього поєдинку «Дніпро» контролював м'яч, а ми оборонялися. Хотів би сказати спасибі своїм партнерам, всі дотерпіли до останнього, виконали установку тренера, і це дало результат - перемога 2:0 і вихід у півфінал.

- Гра другим номером вимагає особливої ​​злагодженості дій в обороні?

- Не тільки оборони, а й усієї команди. Тренери знають, що кожен наш гравець тактично і технічно навчений, і що така тактика допоможе нам досягти успіху. Тим більше, перед матчем ми розбирали гру «Дніпра», знали, що вони будуть контролювати м'яч на своїй половині поля, і нам потрібно було просто відійти і ловити їх на контратаках.

- Прокоментуй епізоди, коли тобі довелося виносити м'яч з порожніх воріт?

- Ми майже всі сили віддали на полі до перерви, тому в другому таймі довелося грати на морально-вольових якостях. Дуже допомогли заміни, тренер відчув, коли було необхідно їх провести. Що стосується моментів, просто м'яч відлетів на підбір, я вирішив залишитися, адже воротар стояв в одному кутку, а в штрафному майданчику було багато гравців, тож він міг просто не побачити момент удару. Я знаходився в дальньому кутку, як раз туди прямував удар, і я просто вибив м'яч. Друга ситуація була схожою - просто відчув момент, коли потрібно страхувати воротаря. Я стояв на своєму місці на випадок добивання, щоб вибити м'яч, але послідував удар, і я просто прийняв його на себе.

- Хороші сейви робив і воротар Моргун?

- Так, спасибі йому. У нас до Валика взагалі немає питань, він в кожній грі демонструє свій клас і, вважаю, заслуговує на те, щоб стояти на сторожі воріт не тільки у нас, а і в U-19 і в старших командах динамівської структури.

- Після одного із зіткнень тобі надавали допомогу, що сталося, і як себе почуваєш?

- Нога досі трохи болить. Але поступитися в тій ситуації не міг, оскільки розумів, що в цьому випадку у наших воріт міг бути небезпечний момент. Гравець просто влучив мені в гомілкостоп, і було боляче відразу, але, на щастя, все обійшлося, і зараз вже майже все нормально.

- Це ваш останній сезон в ДЮФЛ, як відчуваєш, ви готові перейти на наступний рівень?

- Вважаю, кожен наш гравець, який виходить на поле і знаходиться на лаві запасних, гідний грати спочатку в «Динамо» U-19, а потім і у великому футболі. Протягом цього року ми готувалися до дорослого футболу. Упевнений, всі ми можемо грати в основному складі як юнацької команди, так і молодіжної. А що стосується цілей, то в першу чергу ми повинні виграти цей фінальний етап, а потім вже думати про подальші перспективи.

Вікентій ВОЛОШИН: «Відразу вибрав кут, куди бити пенальті»

- Ми витратили багато емоцій в цій грі, вона була досить важкою, але ми досягли непоганого результату. У порівнянні з минулим матчем, суперник був більш високо рівня, але ми впоралися і досягли потрібного нам результату.

- Ти в команді штатний пенальтст?

- Так, я часто виконую одинадцятиметрові удари, і зробити це сьогодні не склало для мене великих труднощів. Я відразу вирішив, як буду бити: вибрав кут, і відправив туди м'яч. Особливих секретів у мене немає, просто, б'ю в протилежний кут від того, куди стрибає воротар.

- Яка ваша думка про наступного опонента - «Зміну-Оболонь»?

- Оскільки вона вийшла до фінального етапу, значить, команда хороша. Вийдемо на гру з ними, так, ніби від цього поєдинку залежить наш вихід з групи, і будемо викладатися на полі на всі 100%. За результатами інших матчів не стежу, нам все одно, з ким грати. «Динамо» приїхало сюди перемагати і посісти перше місце.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер