Кравець може дебютувати в збірній

Кравець може дебютувати в збірній

Головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко назвав гравців, які будуть готуватися до відбіркового матчу Кубка світу-2010 Англія – Україна. В розширеному списку наставника 28 кандидатів, але на тренувальний збір, який передує поєдинку, будуть викликані не більше 24-х, – повідомляє сайт ФФУ. Остаточний список Михайличенко оголосить після чергового туру чемпіонату України.

В списку кандидатів два потенційних новачки – нападник «Динамо» Артем Кравець і воротар «Металіста» Олександр Горяїнов. Відсутній Андрій Несмачний. Після дев’яти років виступів за головну команду країни Андрій ухвалив рішення зосередитися на виступах у клубі.

Для підготовки до матчу з англійцями, який призначений на 1-е квітня, збірна збереться на базі в Конча-Заспа 24-го березня. Наступного дня команда вирушить до передмістя Лондона, де й готуватиметься до відповідальної гри.

Розгорнутий список кандидатів до збірної України для підготовки до гри з Англією.

Воротарі: Андрій П’ятов і Рустам Худжамов (обидва − «Шахтар»), Станіслав Богуш («Динамо»), Олександр Горяїнов («Металіст»).

Захисники: Віталій Мандзюк і Тарас Михалик (обидва − «Динамо»), Андрій Русол («Дніпро»), Дмитро Чигринський, Олександр Кучер і В’ячеслав Шевчук (усі − «Шахтар»), Григорій Ярмаш («Ворскла»).

Півзахисники: Олександр Алієв і Сергій Кравченко (обидва − «Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст»), Олексій Гай («Шахтар»), Євген Левченко («Гронінген», Голландія), Максим Каліниченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (усі − «Дніпро»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія).

Нападники: Андрій Воронін («Герта», Німеччина), Володимир Гоменюк («Дніпро»), Марко Девіч («Металіст»), Артем Кравець і Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»), Андрій Шевченко («Мілан», Італія).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер