Кравець, Гармаш, Ярмоленко та Макаренко – в символічних збірних 4-го туру УПЛ

Кравець, Гармаш, Ярмоленко та Макаренко – в символічних збірних 4-го туру УПЛ

Автор хет-трику у ворота приазовців Артем Кравець потрапив практично до всіх символічних збірних.

UA-football.com: «Поки всі для «синьо-білих» шукають забивного форварда, вихованець киян Артем Кравець відзначається трьома забитими голами в матчі з доволі міцним «Іллічівцем» та виходить у лідери серед бомбардирів УПЛ. 22-й номер «Динамо» провів зустріч проти маріупольців на дуже хорошому рівні, проявляв постійну націленість на ворота Гальчука та зміг реалізувати більшість своїх моментів. Наприкінці в Артема був ще один дуже хороший шанс записати на свій рахунок покер, але завершити вихід віч-на-віч із голкіпером четвертим голом форварду не вдалося, а, значить, є над чим ще працювати молодому гравцю та, відповідно, розвиватися».

Футбольний клуб: «Можливо, єдиний номінальний форвард у складі киян і не провів видатний матч. Тим не менш, добре відпрацювавши на підступах до штрафного майданчика «Іллічівця» та зробивши солідну кількість прискорень, Кравцю вдалося продемонструвати неабияку реалізацією. Забив три м'ячі, проявивши гольове чуття та вельми корисну для футболіста його амплуа наполегливість, а міг і ще стільки же. Утім, хет-трика Артему цілком вистачило, щоб очолити гонку бомбардирів Прем'єр-ліги».

Football.ua: «Хет-трик у ворота Іллічівця – що тут ще казати.

Цікавий факт. Кравець забив три м'ячі, однак при цьому на його рахунку лише шість ударів у площину воріт».

Портал UA-football.com відзначив гру Євгена Макаренка, який діяв на незвичній для себе позиції правого захисника:

«Універсалізм 27-го номера «Динамо» дозволяє Сергію Реброву використовувати його на різних позиціях. У цьому сезоні кияни зіграли чотири матчі, в яких Макаренко діяв на трьох різних позиціях, тим не менш, Євгену вдавалося в кожній зустрічі відіграти із завидною часткою впевненості, а в протистоянні з маріупольським «Іллічівцем» на незнайомій позиції взагалі проявити свої найкращі якості. Макаренко вийшов на правому фланзі захисту, при цьому вдало взаємодіяв із Ярмоленком, не дозволив Путівцеву, Чурку, а потім Оберемку розвернутися на своєму фланзі, так ще й допоміг Кравцю забити другий гол, вчасно побачивши вільного партнера та віддавши йому блискучий пас».

Футбольний клуб включив до своєї символічної збірної Дениса Гармаша:

«Півзахисник, який протягом місяця лікував травму, вперше в цьому сезоні з'явився у стартовому складі «Динамо» та став одним із головних творців перемоги над «Іллічівцем». Гармаш дуже ефективно грав у центрі поля, раз за разом виграючи силові єдиноборства, впевнено діючи у відборі та беручи участь в атаках своєї команди. Своєчасні підключення Дениса й дозволили «біло-синім» забити перші два м'ячі. В одному випадку Гармаш видав зрячий простріл на Ярмоленка, якмй у дотик забезпечив передачею Кравця. В іншому, не поскупившись, тонко відпасував на Гусєва – тому залишалося лише підставити ногу».

Football.ua відзначив корисні дії у грі з «Іллічівцем» Андрія Ярмоленка, включивши динамівця до своєї збірної:

«Поруч із автором хет-трику Кравцем Ярмоленко став одним із головних героїв перемоги Динамо з великим рахунком. Ярмоленко сам не забив, однак брав участь практично в усіх гольових атаках команди. Хороший поєдинок лідера киян.

Цікавий факт. Шість разів по воротах Іллічівця вдарив Ярмоленко, й жодного разу навіть у площину воріт не поцілив».

* Фото А. Лукацького

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер