Костянтин ВІВЧАРЕНКО: «Гра з «Андерлехтом» буде однією із найважливіших у сезоні»

Костянтин ВІВЧАРЕНКО: «Гра з «Андерлехтом» буде однією із найважливіших у сезоні»

- Думаю, з перших хвилин у нас був певний мандраж, а вже у другій половині першого тайму зосередилися, старалися більше грати через фланги. Це не одразу нам допомогло, а ось по перерві, коли ми ледь не кожну свою атаку через фланг завершували ударом по воротах, вдалося забити чотири м’ячі та перемогти.

Те, що ми при цьому самі не пропустили – це успіх усієї команди, а не лише захисту, хоча лінія оборони і виконала великий обсяг роботи. Завдання беків – надійність позаду, і ми сьогодні з ним впоралися, втім, з атакою – також.

- Чи можна сказати, що матч із ФК «Львів» був підготовкою до наступного поєдинку Юнацької Ліги УЄФА проти бельгійського «Андерлехта»?

- Думаю, так. На нас чекає важка гра у вівторок, але ми – гранд українського футболу, ми – «Динамо» (Київ), тому у грі з «Андерлехтом» маємо показати, на що здатні. Сподіваюся, у нас усе вийде. Цей матч, дійсно, один із найважливіших у цьому сезоні. Якщо ми хочемо пройти далі, маємо обов’язково перемогти.

Владислав Ванат уже дебютував у Юнацькій Лізі УЄФА у першій зустрічі із бельгійцями, він молодець, тоді уся команда добре зіграла, будемо продовжувати боротися. У нас ще є тиждень для підготовки, буду викладатися на тренуваннях, а тренер вже обере, кому грати. Думаю, ми зможемо зачепитися за свій шанс, це хороший досвід для нас. Хочемо у цьому турнірі добре себе проявити та пройти якомога далі.

- У 16 років ви провели вже третій матч за команду U-19, чи вже почуваєте себе гравцем основи?

- Основним гравцем ще себе не вважаю. Звісно, вдячний Ігорю Костюку за надану можливість проявляти себе у таких матчах, продовжуватиму працювати і далі. Взаємодію ми відпрацьовуємо на тренуваннях, і з кожним заняттям відчуваю себе усе впевненіше.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер