Контрольний матч. «Динамо» (U-21) - «Волинь» (Луцьк) - 1:3

Контрольний матч. «Динамо» (U-21) - «Волинь» (Луцьк) - 1:3

Напередодні вильоту на тренувальний збір до Туреччини підопічні Юрія Мороза в манежі НТБ «Динамо» в Віті-Литовській приймали «Волинь».

Уже до перерви гостям удалося тричі відзначитися у воротах «Динамо» і фактично гарантувати собі успіх у поєдинку. Поки молодь киян зіграється і звикає один до одного, досвідчені виконавці «Волині», яка бореться за місце в УПЛ на майбутній сезон, зробили «різницю». Насамперед слід відзначити два голи від Бартуловича - хорвата, добре відомого українському вболівальнику.

Спершу Младен уже на 4-й хвилині з меж штрафного точно замкнув простріл справа. Потім, після навісу також справа, на другому поверсі він виявився сильнішим за захисника і відправив «парашут» точно в дев'ятку воріт.

Третій м'яч опинився у воротах «Динамо» також після низки помилок в обороні і у власному штрафному. У підсумку Западня з другої спроби прошив захист і голкіпера.

У другому таймі кияни зуміли відіграти один гол зусиллями Завгороднього, але для загального успіху, зрозуміло, цього було мало.

01.02.2018. Контрольний матч

НТБ «Динамо». Віта-Литовська

«Динамо» (U-21) - «Волинь» (Луцьк) - 1:3 (0:3)

Голи: Бартулович (4, 17), Западня (35) - Завгородній (71)

«Динамо» (стартовий склад): Кучерук, Дмитрук, Ауссі, Романчук, Шелест, Петрусенко, Копитов, Вантух, Хоцяновський, Завгородній, Ісаєнко.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер