Контрольний матч. «Динамо» (U-19) - «Олімпік» - 3:0

Контрольний матч. «Динамо» (U-19) - «Олімпік» - 3:0

Незважаючи на сніг і прохолоду, клуби продемонстрували досить цікавий і результативний футбол. У суперниках у «Динамо» був «Олімпік», а точніше, суміш молодіжного та юнацького складів донеччан - гравці, які претендують зокрема й на місце в першій команді.

Наставник «Динамо» зі свого богу вдався до масової ротації складу та дав пограти всім своїм підопічним. Рахунок було відкрито під саму завісу першої 45-хвилинки. За фол на Волошині рефері призначив 11-метровий, який успішно виконав Булеца.

У дебюті другого тайму Булеца оформив дубль. Волошин знову взяв участь у гольовий атаці, віддавши пас на хід партнеру. Той, підхопивши м'яч, протягнув його до штрафної, змістився зліва в центр і пробив у дальній кут воріт.

Крапку в матчі на 88-й хвилині поставив активний Волошин. Заробивши штрафний метрах у 18 від воріт, він сам узявся його виконати. Удар вийшов несильним, але погодні умови сказали своє слово. М'яч, вислизнувши з рук голкіпера, прошмигнув у ворота.

3:0 - упевнена перемога «Динамо» (U-19).

Нагадаємо, що до 2 лютого «Динамо» (U-19) буде готуватися до весняної частини сезону на полях НТБ «Динамо» у Віті-Литовській, після чого вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини. Там підопічні Ігоря Костюка продовжать підготовку до чемпіонату і поєдинків із «Ювентусом» (U-19) у Юнацькій Лізі УЄФА. Перший матч відбудеться в Києві вже 20 лютого.

27.01.2019. НТБ «Динамо», Віта-Литовська. 50 глядачів

Контрольний матч

«Динамо» (U-19) - «Олімпік» (Донецьк) - 3:0 (1:0);

«Динамо»: Пацкан (Моргун, 60), Скорко (Ярош, 60), Сирота (Забарний, 60), Забарний (Біловар, 30), Ярош (Дмитрук, 30), Надольський (Волошин, 60), Мащенко (Завгородній, 30), Михайленко (Ващишин, 46), Волошин (Булеца, 30), Шулянський (Мащенко, 60), Ванат (Ісаєнко, 46);

Голи: Булеца (45, з пенальті, 47), Волошин (88)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер