Контрольний матч. «Динамо» U-19 - «Алтинорду» U-19 - 6:0

Контрольний матч. «Динамо» U-19 - «Алтинорду» U-19 - 6:0

У третьому поєдинку на зборі «біло-синім», які активно готуються до протистояння з «Ювентусом» у Юнацькій лізі УЄФА, протистояли турецькі чемпіони U-19.

Перший тайм пройшов повністю під диктовку підопічних Ігоря Костюка. За великої кількості жорсткої, а часом і грубої, боротьби, кияни не дозволили супернику створити жодного моменту біля власних воріт.

Попереду ж проявляли активність фланги «Динамо». Спершу рефері, які в цьому матчі дуже часто помилялися, що було помітно неозброєним оком, скасували гол Сироти нібито за порушення правил в атаці. Трохи пізніше не призначили 11-метровий за явний фол на Булеці, чим тільки підігріли емоції.

Проте, два голи у воротах «Алтинорду» таки побувало. Обидва - на рахунку Цітаїшвілі і були забиті в схожому стилі. Двічі він отримував м'яч на правому фланзі, двічі зміщувався в центр і бив по воротах. Спершу - в дальній кут обвідним ударом, а потім, зібравши на собі пару захисників, пробив вправо в протихід голкіперу.

У другому таймі турки вирівняли гру, хоча жорстка боротьба нікуди не поділася. Наставник киян зробив ряд замін, які поступово знову схилили чашу терезів на бік «Динамо». Цітаїшвілі оформив хет-трик, розібравшись з двома захисниками і пробив повз воротаря, а потім Надольський, який тільки-тільки з'явився на полі, був першим на добиванні в штрафній.

В черговий контратаці Булеца дотягнув м'яч до штрафної суперника і залишив під удар Надольському, який оформив дубль.

«Біло-сині» явно спіймали кураж, а суперник буквально «розсипався». Ще моменти були у Булеци і Волошина, але своїми шансами вони не скористалися. А Ванат, після чергового пасу Булеци зліва, був точний - 6:0. Розгромна перемога «Динамо».

13.02.2019. Контрольний матч. Туреччина, Сіде

«Динамо» U-19 - «Алтинорду» U-19 - 6:0 (2:0)

Голи: Цітаїшвілі (6, 39, 67), Надольський (74, 80), Ванат (84)

Стартовий склад: Нещерет, Скорко, Попов (к), Сирота, Ярош, Білошевський, Михайленко, Булеца, Цітаїшвілі, Шулянський, Мащенко.

Запасні: Моргун, Біловар, Вівчаренко, Дмитрук, Надольський, Волошин, Ванат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер