Контрольний матч. «Динамо» U19 – «Колос» U21 – 5:1

Контрольний матч. «Динамо» U19 – «Колос» U21 – 5:1

Гра відбулася на НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі. Господарям поля вдалося забити два швидких м’ячі вже на стартових хвилинах гри. На восьмій хвилині Назар Волошин протягнув м’яч із центру поля до штрафного майданчика гостей та віддав розрізний вертикальний пас на Кирила Попова, який витримав паузу та елегантно в один дотик прокинув м’яч повз голкіпера, який вибіг із воріт назустріч форварду киян.

А вже за три хвилини динамівці вели у два м’ячі. Після навісу з кутового з лівого флангу на ближню стійку м’яч рикошетом від газону прилетів на дальню, звідки Антон Царенко м’яким ударом головою відправив його під поперечину, перекинувши через голкіпера.

Оформивши такий гандикап, «біло-сині» продовжили домінувати на полі, створюючи нові загрози для воріт «Колоса». І вже у середині тайму рахунок став розгромним. Юрій Тлумак пішов у пресинг біля штрафного майданчика гостей, змусивши суперника помилитися та буквально подарити йому м’яч, після чого увірвався до штрафного, підпрацював м’яч під робочу ліву та поцілив у дальній кут воріт.

Гості ж у першому таймі так і не створили жодного змістовного моменту біля воріт Дениса Ігнатенка. Вже у перерві Ігор Костюк провів ряд замін у складі. Заміни продовжились і протягом другого тайму. При цьому малюнок гри особливо не змінився – повне домінування на полі динамівців над трохи старшими колегами з ковалівської команди.

Утім, наступного м’яча довелося чекати аж до 76-ї хвилини. І знову до нього призвели вдалі дії динамівців у високому пресингу. Ділан Вуанту перехопив м’яч на чужій половині поля, віддав вертикальний пас на Кирила Попова, а той красиво п’ятою відкотив м’яч під удар Жозе Мартіну Рібейру, який рухався паралельно у бік воріт та з кількох метрів ударом у дотик переграв голкіпера.

Ковалівці забили м’яч престижу наприкінці гри після стандартного положення. Салабай ударом головою з кількох метрів замкнув навіс зі штрафного з лівого флангу. Однак останнє слово було за динамівцями. Віктор Блізніченко високим пасом закинув м’яч на Попова, той виграв боротьбу корпусом у захисника та переграв голкіпера, відправивши м’яч у порожні ворота.

Контрольний матч. «Динамо» U19 – «Колос» U21 – 5:1 (3:0)

05.09.2020. НТБ «Динамо»

«Динамо»: Ігнатенко (Тугай, 46) – Малиш (Опанасенко, 57), Боль (Філатов, 46), Дячук (Західний, 67), Мащенко – Тлумак (Хацкевич, 66), Царенко (Жозе Мартін, 46), Скрипник (Вуанту, 56), Волошин (Ісадченко, 65), Блізніченко – Попов.

Голи: Попов (8, 88), Царенко (11), Тлумак (33), Жозе Мартін (76) – Салабай (83)

Вилучений: Коваль (69)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер