Контрольна зустріч без забитих м'ячів

Контрольна зустріч без забитих м'ячів

У контрольній зустрічі, що відбулася на базі в Кончі-Заспі, суперником першої команди виступило «Динамо-2».

Зазвичай такі матчі є багатими на забиті м'ячі, над гравцями не довліє відповідальність за результат. Цього разу хоч і створено було багато гольових моментів, рахунок відкрито так і не було.

Склад першої команди «Динамо» через нестачу виконавців поповнили троє гравців молодіжки.

Територіальна перевага протягом усього поєдинку була на боці номінально першої команди. Хороші моменти відзначитися мали Дьємерсі Мбокані та Лукман Аруна, що були найбільш небезпечними в атаці. У «Динамо-2» у другому таймі хорошу можливість забити переможний м'яч втратив Олег Маїк.

Контрольний спаринг

12.10.2013. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» – «Динамо-2» – 0:0

«Динамо»:
Шовковський (Шевченко, 46), Данило Сильва, Тремулінас, Макаренко, Шевчук, Нестеренко, Аруна, Мироненко (Бесєдін, 46), Сидорчук, Дуду, Мбокані.

«Динамо-2»: Волинець (Тимофеєв, 46), Братков, Юссуф, Лухтанов (Спичка, 52), Трубочкін, Чорноморець (Мякушко, 52), Карп, Савченко (Цибульник, 52), Алієв (Суарес, 52), Каверін (Панфілов, 52), Хльобас (Маїк, 46).

Неділю в розкладі першої команди «біло-синіх» оголошено вихідним.

Із понеділка динамівці продовжать підготовку до матчу 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти земляків з «Арсенала» (20 жовтня, початок зустрічі на стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського о 17.00). Не виключено, у вівторок, 15 жовтня, підопічні Олега Блохіна проведуть ще одну контрольну зустріч.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер