Контрольний матч. «Динамо-2» - «Арсенал» (Біла Церква) - 2:0

Контрольний матч. «Динамо-2» - «Арсенал» (Біла Церква) - 2:0

У рамках підготовки до Кубка Співдружності друга команда «Динамо» провела другий спаринг. Суперником виступив представник другої ліги, «Арсенал» із Білої Церкви.

Незважаючи на різницю в класі, перемога підопічним Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева легко не дісталось. У першому таймі довелось чимало потрудитись, перш ніж вдалось зламати захист суперника. На 33-й хвилині Роман Зозуля скористався фланговим прострілом Олега Герасим’юка і розстріляв воротаря гостей.

Подвоїти перевагу динамівцям удалось ближче до кінця першого тайму. Микола Морозюк, який повернувся з оренди з дніпропетровського «Дніпра», завершив свій блискучий прорив точним 23-метровим ударом.

У другому таймі, незважаючи на перевагу «Динамо-2», ворота гостей так і залишились в недоторканості. У принципі, як і ворота динамівські. Зауважимо, що на грі були присутні президент ФФУ Григорій Суркіс, новоспечений головний тренер збірної України Олексій Михайличенко зі своїм помічником Михайлом Михайловим, генеральний директор «Динамо» Резо Чехонолідзе, а також тренерський штаб команди в повному складі.

"Динамо-2" – "Арсенал" (Біла Церква) – 2:0

12 січня. Чапаївка. Манеж НТБ ФК "Динамо" Київ

Арбітр: Іщенко (Київ)

"Динамо-2" (1-й тайм): Бойко, Пінчук, Фартушняк, Бутенін, Імедашвілі, Чаус, Мілько, Морозюк, Герасим’юк, Зозуля, Степанишин (Воронков, 30)

"Динамо-2" (2-й тайм): Кичак, Пінчук, Парцванія, Бутенін, Довгий, Суарес, Назарчук, Єременко, Лисенко, Воронков, Ярмоленко

Голи: Зозуля (33), Морозюк (40)

Попередження: Зозуля (43).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер