Конкурс Фан-клубу: удача посміхнулася школяру

Конкурс Фан-клубу: удача посміхнулася школяру

Із великого числа учасників, що виконали всі умови конкурсу, незалежна система megarandom визначила одного щасливчика-переможця. Ним став юний уболівальник київського «Динамо» Павло Осташевський.

Йому дістався головний приз – комплект ігрової форми «Динамо» Київ! Відразу після церемонії вручення Павло прокоментував перемогу й розповів про себе:

- Мені 13 років, мешкаю в селищі міського типу Баришівка, що в Київській області. Навчаюся в 7-му класі загальноосвітньої школи. За київське «Динамо» вболіваю давно, пам'ятаю, як із батьком дивився матч «Динамо» – ПСЖ у 2009-му. Після цього намагаюся не пропускати жодної гри. Хотілося б відвідувати домашні матчі, але не завжди вдається, оскільки мешкаю не в Києві.

У конкурсі, звичайно, хотілося перемогти, але, якщо чесно, не очікував, що комп'ютер обере саме мене. Пам'ятав, що охочих перемогти було достатньо багато. Але коли побачив новину, був на сьомому небі від щастя. Якраз напередодні Нового року такий вийшов подарунок! Хочу подякувати Офіційному Фан-клубу ФК «Динамо Київ за ігрову форму й побажати всім учасникам удачі в подальших конкурсах.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер