Конча-Заспа: юні динамівці заїхали до оздоровчого табору (+ ВІДЕО)

Конча-Заспа: юні динамівці заїхали до оздоровчого табору (+ ВІДЕО)

А сьогодні відбулася урочиста лінійка, присвячена відкриттю табору та заїзду чергової зміни юних футболістів та їхніх наставників.

Із напутнім словом до юних динамівцям звернулися легендарний ветеран «Динамо» Володимир Мунтян, завуч ДЮФШ Володимир Жаріков, керівник профспілки працівників підприємств малого та середнього бізнесу міста Києва Наталія Духота.

Комфортабельні дерев'яні будиночки з кімнатами на дві-три людини, душ, санвузол. Найголовніше, що все це розташовано посеред старого соснового лісу, у тиші дерев та обабіч міської суєти. Поруч галявина для гри в бадмінтон, баскетбольне кільце, два столи для настільного тенісу та багато інших розваг для проведення дозвілля.

Керована Заслуженим тренером України Сергієм Величком команда футболістів 2005 року народження тільки-но повернулася з польського Кракова з перемогою в міжнародному турнірі, відразу двома групами заїхавши на десятиденний збір. Капітани команди під оплески присутніх підняли на встановлений посеред табору флагшток динамівський прапор, а також отримали від Наталії Духоти й очолюваної нею профспілки подарунки – ракетки та кульки для пінг-понгу, настільні ігри.



Одночасно до табору заїхало до п'ятдесяти учнів школи, тренери, лікар, а загалом за літній період у ньому відпочинуть та наберуться сил більше чотирьох сотень юних динамівців. До речі, харчуватися всі вони будуть у ресторані «старої» динамівської бази в Кончі-Заспі, де зараз розквартирувалися гравці «Динамо-2» та молодіжного складу, а двічі на день тренуватися та проводити товариські матчі на одному з восьми полів найвищої якості.



«Організація дитячого табору в «Динамо» давно стала доброю традицією, – розповідає Володимир Жаріков. – Уже багато років поспіль усі групи по черзі заїжджають до табору, де створені всі умови для відпочинку, футбольних тренувань та дозвілля. Всі діти проходять через цей табір. Навіть ті наші вихованці, які зараз у першій команді, його пам'ятають, адже традиція була закладена дуже давно. На кожну зміну заїжджає 50 осіб, плюс тренери, лікар. Деякі групи, наймолодші, заїжджають до табору навіть двічі за літо. Хотілося би зазначити, що всі витрати з перебування дітей бере на себе ФК «Динамо» Київ. Враховуючи нинішню економічну ситуацію, батьки за це дуже вдячні, адже не в кожного є можливість вивезти дітей із Києва та оздоровити їх. У вільний час діти грають у бадмінтон, шахи, шашки, настільні ігри. А керівник профспілки Наталія Духота запропонувала дітям написати листа учасникам АТО. Найближчими днями обов'язково передамо послання нашим бійцям».

Найближчі десять днів у команди «Динамо» (U-10) будуть вельми насиченими. Тренування, відпочинок, спілкування...

Тренер Сергій Величко весь цей час буде зі своїми підопічними: «Ми добре зіграли на турнірі в Польщі, перемогли в усіх іграх та посіли перше місце. Під час турніру в мене був День народження, й діти пообіцяли перемогою привітати мене. Радий, що так і сталося. Зараз ми заїхали до оздоровчого табору, будемо далі навчати техніці футболу, підвищувати згуртованість колективу.

Окрім цього, не забуваємо про відпочинок. У вільний від тренувань час проведемо турніри з настільного тенісу, бадмінтону, шахів, шашок. В якості подарунків найкращим вручаю свіжі номери динамівських журналів. Хочу зробити так, щоб дітям не було нудно, щоб відпочинок у таборі їм запам'ятався надовго».

Від першого проведеного в таборі дня не приховували своєї радості й юні динамівці. Нещодавно в них завершився черговий навчальний рік у школах.

Тепер  канікули! Попереду на них чекають незабутні дні літнього відпочинку на свіжому повітрі, море спілкування та заняття улюбленою справою  футболом.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер