Коментарі динамівців після перемоги над «Олександрією»

Коментарі динамівців після перемоги над «Олександрією»

Мірча Луческу:

«Дуже важлива для нас і заслужена перемога. Не кожен суперник зможе здобути очки на цьому полі з таким суперником, як «Олександрія».

Олександр Караваєв:

«В Олександрії завжди важко грати. Коли ми сюди приїжджаємо, проти нас б'ються та бодаються як в останній раз. Але це ясна річ, нічого нового.

Ми створили дуже багато моментів. Якби все реалізували, особливо в першому таймі - гадаю, гру можна було закривати ще до перерви. А суперники створили один момент, після якого ми пропустили.

Але, виходячи на другий тайм, ми були впевнені, що створимо ще гольові епізоди та зможемо забити».

Віталій Буяльський:

(про незарахований гол Караваєва в другому таймі)

«Миколенко робив простріл, а я біг на ближню стійку. Потім м'яч пішов назад, і Караваєв пробив. Але я навіть руху не робив до м'яча, а просто стояв. Мені вже не було куди діватися. Гадаю, якби суддя прийняв рішення відразу, він би не бігав дивитися повтор. Один щось говорить у навушник, не можуть розібратися. Ми стоїмо дивимося. П'ять хвилин витратили на якийсь офсайд. Якщо офсайд є, потрібно відразу його фіксувати. А якщо його немає - значить, це гол».

(про гольову передачу на Родрігеса)

«У цьому моменті я не віддавав передачу, а сам хотів іти під ліву ногу та бити. Вийшло так, що Жерсон був попереду та вдарив. Може, якби його там не було, я б вдарив, але, імовірно, не забив би (усміхається)».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер