Коментарі БЕРЕЗАНСЬКОГО, ЗАКРУЖНОГО та ВОЛОШИНА після гри з УФК «Дніпро»

Коментарі БЕРЕЗАНСЬКОГО, ЗАКРУЖНОГО та ВОЛОШИНА після гри з УФК «Дніпро»

Руслан Березанський:

- Найскладнішим було боротися із суперником індивідуально. У їхньому складі багато технічних, сильних гравців, нам було непросто відбирати у них м’яч. Враження? Ми поступилися 0:1 – цим усе сказано.

Виконати тренерську установку нам загалом не вдалося. Якщо ми її і виконали, то максимув відсотків на 20. Імовірніше, ми просто не налаштувалися на суперника потрібним чином, програли боротьбу та допускали багато технічного браку. Це нас підводило.

Звісно, хотілося забити, хотілося перемогти, але так вийшло, що самі собі «привезли» пенальті, уже нічого не поробиш. Настрій у хлопців не дуже хороший, усі засмучені, але потрібно пережити це. Спробуємо реабілітуватися в наступному матчі в Запоріжжі, де обов’язково маємо на 100% виконати установку тренера, боротися та перемогти.

Олександр Закружний:

- УФК «Дніпро» завжди був хорошою командою, вони не раз давали бій лідерам. Сьогодні у них теж горіли очі, вони дуже хотіли перемогти і зробили це. Результат нас підвів. На мою думку, у нас було, по-перше, багато технічного браку, по-друге, ми мало контролювали м’яч, а ще гравці суперника добре нас накривали, відчувалося, що вони дуже добре на нас налаштувалися. У тих моментах, які мав особисто я, не вийшло зробити головне – забити, а також, як я вже казав, - завадив технічний брак. Я теж вважаю, що ми не змогли виконати тренерську установку, гра це показала, результат на табло. Після матчу тренери сказали сильно не засмучуватися, це футбол, усі команди зазнають невдач.

Назар Волошин:

- У нас небагато технічних гравців у команді, усі ми допускали багато браку, багато чого не виходило, у них було більше стимулу перемогти, ніж у нас, трохи відчувалася незіграність. Крім того я отримав безглузду червону картку. Дуже прикро, що обидва попередження мені показали за розмови з арбітром – не подумав головою.

Що стосується моменту з пенальті, Осадець влучив у гравця суперника, і той одразу впав, звісно, арбітр призначив пенальті. Основне, що не вдалося сьогодні – це створити моменти та реалізувати їх. Потрібно на тренуваннях більше працювати над технікою та мисленням на футбольному полі. Тоді прийдуть і забиті м’ячі.

Напередодні я і ще кілька хлопців провели матчі за збірну України, було складно, але ми постаралися переключитися на сьогоднішній поєдинок.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер