Команда Мігеля зупинилася у кроці від прірви

Команда Мігеля зупинилася у кроці від прірви

40 123 глядачі, які зібралися в Манаусі на стадіоні «Амазонія», стали свідками захоплюючого трилера з несподіваною розв’язкою.

Підопічні Паулу Бенту повели в рахунку вже на 5-й хвилині зустрічі й здавалося, що завдання взяти три очки в поєдинку з прямим конкурентом для них буде цілком до снаги.

Переможний для португальців рахунок тримався до 64-ї хвилини, поки класного удару з дальньої відстані не завдав Джонс. А на 81-й хвилині Португалія опинилася за крок від дострокового припинення боротьби за вихід із групи, коли відзначився капітан збірної США Клінт Демпсі.

«Селесао» врятувалися від поразки аж на п’ятій компенсованій хвилині, коли з передачі Криштіану Роналду відзначився Сильвестр Варела.

В активі команди Бенту – один бал. Для виходу до плей-оф португальцям в останньому турі необхідно сподіватися на те, що США та Німеччина не зіграють унічию, а також серйозно поліпшувати різницю забитих та пропущених м'ячів у матчі з Ганою.

Київський динамівець Мігель провів усю зустріч (51-у за ліком за національну команду).

У першому таймі він грав на звичній позиції відтягнутого опорника, а в другому зайняв місце на лівому фланзі оборони.

«Другий гол ми пропустили після своїх же помилок. Думаю, нічийний результат потрібно вважати справедливим. Але це ставить нас у непросте становище. Ми опинилися у складній ситуації не лише тому, що нам потрібно перемагати Гану. Але й тому, що доводиться залежати від результату матчу Німеччина – США.

Нам трохи не пощастило наприкінці першого тайму, але ми доклали всіх зусиль, щоб відігратися у другій половині. Нам залишається віддати всі сили для перемоги. В останньому матчі ми спробуємо використати мінімальний шанс на вихід до плей-оф», – наводить слова Бенту офіційний сайт FIFA.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер