КМ. «Динамо» (U19) - «Вікторія 1889» (U19) - 2:0. Звіт про матч

КМ. «Динамо» (U19) - «Вікторія 1889» (U19) - 2:0. Звіт про матч

Підопічні Ігоря Костюка ведуть планомірну підготовку до поєдинку з «Динамо» (Загреб) в Юнацької лізі УЄФА 12 лютого, а також до весняної частини сезону. І в процесі підготовки проводять контрольні матч в Туреччині. Після нічиєї з командою «Алтинорду» (U19) (1:1), кияни здобули довгоочікувану перемогу.

Забігаючи наперед слід відзначити, що практично весь перший тайм, а згодом і матч, «Вікторія» відсиджувалася в обороні і фактично не створила жодного моменту біля воріт «Динамо». Німці були більше зосереджені на захисті власних воріт і активнії участі в позиційній боротьбі.

По суті, кияни також не відрізнялися особливим атакуючим настроєм, а перший удар в площину воріт трапився аж на 32 хвилині, коли Волошин наважився на постріл метрів з 20, але потрапив точно в руки голкіперу.

Чи не найнебезпечніший момент у першому таймі трансформувався в гол. Шулянський перед штрафного суперника підхопив м`яч і став зближуватися з голкіпером, але був збитий з ніг захисником «Вікторії». 11-метровий взявся виконувати Цітаїшвілі і пробив не зовсім впевнено. Вільямс був близьким до того, щоб відбити удар, але м'яч, зрикошетивши, все-таки влетів у ворота.

Перша третина другого тайму також пройшла за схожим сценарієм - багато боротьби, помилок і, в основному, атаки киян. І в одній з таких атак, не без допомоги удачі, м’яч опинився у воротах «Вікторії». Після флангової передачі від Вівчаренко м'яч отримав Надольский, але упустив його в боротьбі із захисником. Проте, сфера опинилася в ногах футболістів «Динамо» і в підсумку Ісаєнко, після пасу Волошина, пробив у голкіпера з меж штрафного. Але м'яч залишився на полі і, в повторній атаці, все той же Ісаєнко вже пробив під голкіпером майже з тієї ж позиції.

На 77-й хвилині кияни отримали можливість виконати небезпечний штрафний метрах в 18 від воріт, але удар Близниченко виявився трохи неточним. А шанс поставити крапку в цьому матчі динамівці мали за пару хвилин до закінчення ігрового часу. Ісаєнко відібрав м'яч на чужій половині поля, відпасував в штрафну під удар Блізніченку, але вирішальний постріл прийшовся в ногу Надольського.

2:0 - «Динамо» легко і впевнено переграє «Вікторію 1889».

Контрольний матч

01.02.2020. Кадріе. Fanatic Football center

«Динамо» (U19) – «Вікторія 1889» (U19) – 2:0 (1:0)

«Динамо»: Нещерет (Моргун, 46), Вівчаренко (Ярош, 74), Забарний (Дячук, 80), Біловар, Скорко (Мащенко, 76), Ісаєнко (к), Білошевський, В.Волошин (Бодня, 70), Шулянський (Блізніченко, 68), Цитаїшвілі (Н.Волошин, 76), Ванат (Надольський, 64).

«Вікторія» (стартовий склад): Вільямс, Штейбауер, Бурда, Меллер, Вербелов, Майлетт (к), Бакал, Ертюрлер, Мушділовські, Маріч, Фюршренов.

Голи: Цитаїшвілі (39, з пенальті), Ісаєнко (66)

Попередження: Таніс (74).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер